Anne Alden driver Hordatun Hotell og sier Coach Mentor Utdannelsen har gjort stor nytte både for henne og de ansatte

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Anne sier at det å komme å være på samlingene er noe hun har glede seg til og der har gitt henne utrolig mye energi. Det viktigste med utdannelsen er de verktøyene jeg har fått og de bruker jeg hver dag.

Hver samling har vært helt fantastiske, jeg har gledet meg til hver gang. Både til å treffe alle de fantastiske folkene, men og May Bente og måten vi får presentert stoffet på og hvordan hun klarer å gå i dybden på all den informasjonen vi får. Det har vært utrolig lærerrikt

 

Coach Mentor Utdannelsen har hjulpet meg til å få frem det beste i meg selv

 Med å være med på Caoch Mentort Utdannelsen har jeg lært mye om meg selv, det å få frem det beste i meg selv, men og det å kunne løfte andre. Det å kunne hjelpe andr  har egentlig vært det som har gitt meg aller mest. Det å se den effekten med coaching det er så utrolig spennende å kjekt. Det beste resultatet av coaching er at en selv finner løsningen, og hvordan en får a-ha opplevelser og hvordan en har fokus på positive løsninger i stedet for å bruke tid på det negative.

 

Jeg har kjørt 4-5 timer for å komme til kurslokalet, andre har kommet med fly

For å komme til samlingene har jeg kjørt 4-5 timer. Jeg syntes jo det var veldig langt, men i tillegg er det de som har kommet med fly. Det å reise så pass mange timer for å være med på kurset er ingen tvil om at det har vært verdt det. Jeg har en jobb hvor jeg jobber veldig mye og da trengte jeg påfyll. Hver samling har egentlig vært helt fantastiske. jeg har gledet meg til hver gang.

May Bente er den beste kursholderen som finnes Absolutt beste!

Hvis du lure på om du skal være med på Utdannelsen, jeg lurte veldig og tenkte frem og tilbake, men det er ingen tvil. Absolutt alle har bruk for det om du ønsker å få det bedre i livet eller bare komme deg litt videre. May Bente som kursholder er den alle beste som finnes. Hun er utrolig kunnskapsrik, og det er så ekte og gir en utrolig energi. Absolutt beste, anbefales!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....