Coach Mentor Utdannelse

Utdannelsen som gir deg et nytt liv og lærer deg å hjelpe andre å skape de forandringene LØFT DEG SELV OG ANDRE TIL ET HELT NYTT NIVÅ

Påmeldingen til årets Coach Mentor Utdannelse er i gang Oppstart på Bryne 28 oktober og i Oslo 30 oktober 2019

NB! Spar 15.000 kr her

Lær coaching og transforme ditt liv nå

Hva er det viktigste i ditt liv?

Mange svarer barna, mannen, vennene eller andre. Du er det viktigste i ditt liv. Hvis du ikke har det bra, hvis du ikke er den beste rollemodellen så kan du heller ikke hjelpe andre. For å hjelpe andre, for å skape de forandringene du ønsker og lengter etter trengerdu å INVESTERE i det aller viktigste i ditt liv, nemlig DEG

Hvordan ser ditt liv ut om 9 måneder hvis du fortsetter som nå? Hvordan ser det ut hvis du tar deg selv på alvor og får støtte og hjelp til å skape det livet du ønkser deg nå og ikke om 5 år, 10 år eller senere. For mange kommer ikke senere.

Det er nå du har muligheten å gi deg selv den gaven. Det er det tidligere deltakere på Coach Mentor Utdannelsen har gjort. De har investert i seg selv og det har gitt dem alle et helt nytt liv. Du har akkurat nå den samme muligheten til å gi deg selv det livet du lengter etter nå.

Det livet du lever i dag er et resultat av de valgene du har tatt. De valgene du tar i dag skaper din fremtid. Du sitter med styringen. For det er du som velger. Så akkurat nå vleger du om du vil bli med på en utdannelse som hjelper deg å skape akkurat de forandringenedu øsnker eller om du vil fortsette slik det er nå. Det er ditt valg.

Hva velger du.

Jeg har hatt noen fine prater med dem som har lyst å være med. Felles for dem er at de :

 • føler at livet har mer å by på, de ønsker noe mer for seg selv og sitt liv
 • noen av dem har gått gjennom noen harde ting i livet som sykdom, skilsmisse eller de har blitt sagt opp på jobben
 • noen er bare nysgjerrie og klar for en forandring i liv og ønsker å gjøre en forskjell for andre og seg selv på samme tid
 • noen har noen ønsker og drømmer i livet de ikke klarer å realisere
 • noen ønsker å bli forfremmet og gjøre det bedre i sin  jobb
 • noen driver egen bedrift og vil ha hjelp til å løfte seg selv og sin bedrift til et nytt nivå
 • ønsker å lære coaching fordi de forstår at det er en kommunikasjonsform som endrer relasjoner og livet totalt

Livet trenger ikke være hardt, livet trenger ikke være fylt av problem og utfordringer. Du trenger ikke slite med helsen, økonomien eller oppleve at de rundt deg ikke forstår deg. Du trenger ikke krangle med barna, mannen eller andre. Du trenger ikke se på facebook at alle andre lever ut sine drømmer og føle deg stuckt der du er. De tidligere deltakerne på Coach Mentor Utdannelsen sier de har

 • fått et nytt liv,
 • at forandringen er helt utrolig
 • at de føler seg gode nok,
 • at de er ferdig med drama,
 • føler en indre trygghet og ro
 • at alle relasjonene har blitt helt forandret fordi de selv har gjort indre forandringer så snakker andre penere til dem og behandler dem med større respekt.

 

hva-er-cmu2

Coach Mentor Utdannelsen er en 9 måneders utdannelse hvor du lærer du lærer coaching som metode og få tak i nøklene til å skape de forandringene du lengter etter og får redskaper til å gjøre en stor forskjell i andres liv.

Hvem deltar?

Tidligere deltakere har vært

-lærere

-sykepleiere

-ledere

-arbeidsledige

-administrerende direktører

-HR-ledere

-økonomisjefer

-hjemmeværende

-sosionomer

-frisører

-grundere

-menn

-kvinner

-osv

De som deltar er i alle aldersgrupper fra 22år  til 75 år og kommer fra alle slag bakgrunner. Felles er at de ønsker å bli gode i å kommunisere og gjøre seg selv og andre gode. De forstår at for å skape en forandring, så må de selv være den forandringen. I løpet av de 9 månedene på Coach Mentor Utdannelsen lærer de alt de trenger for å skape akkurat de forandringene de ønsker seg. Hvis du er nysgjerrig og ønsker en samtale om Coach Mentor Utdannelsen er noe for deg, kan du booke din samtale her. https://calendly.com/maybente

NÅ ER TIDEN INNE TIL Å INVESTERE I DET VIKTIGSTE I DITT LIV, nemlig DEG

De fleste av oss har store drømmer for våre liv. Vi har bare et liv og derfor er det viktig å gjøre det beste ut av det. Veldig mange mange mennesker setter seg selv og sitt liv på vent og tenker det kan jeg gjøre senere. For noen kommer ikke senere.

 • Hvis det bare ikke hadde vært for at at jeg er så sliten…
 • Hvis jeg hadde hatt mer overskudd……
 • Hvis bare han/hun hadde vært litt mer positive med meg
 • Hvorfor er det alltid meg som må…..
 • Hvis bare det haddet endret seg så ville livet mitt vært fantastisk

 

Veldig mange drømmer om

 • å skape et kjekt og meningsfylt liv for deg selv
 • å erfarer dyp kjærlighet og vennskap
 • å føle seg mentalt og fysisk sterk og fullstendig sunn og økonomisk sikker
 • å føle at de er dyktige på det de gjør og gjør en positiv forandring i verden

Desverre er det slik at de fleste mennesker ikke vet hvordan de skal skape den forandringen de drømmer om

Det er fordi de lever sitt liv og reagerer på omstendigheten og det de opplever og erfarer i livet sitt, istede for å aktiv skape det livet de ønsker og drømmer om. Kanskje gjør de en innsats for å forandre livet sitt, men når det ikke gir dem det resultatet de ønsker så gir de opp og ender i en syklus av «det livet kunne ha vært»

Men du er ikke som de fleste

Du vet at det finnes et bedre liv for deg. Du vet at du er født til å gjøre noe FANTASTISK med ditt liv. Det er ikke sikekrt at duvet 100% sikkert hva det er- men du vet at du liker å hjelpe andre og at for å hjelpe andre trenger du først å skape endringer i deg selv og ditt liv.

Det er derfor jeg er så begeistret over at du er her og for å kunne gi deg denne FANTASTISKE MULIGHETEN til å gjøre noe STORT med ditt liv mens du hjelper andre å gjøre det samme

Du er i ferd med å lære en transformerende metode som gir deg styrke og kraft til å skape akkurart de forandringene du ønsker og realisere dine drømmer og hjelpe andre å gjøre det samme.

De beste coachenen er de som har gått veien selv, og skapt store forandringer i sine liv. Du har muligheten til å sikre deg en plass enten på Bryne (oppstart 29 oktober 2018) eller Oslo (oppstart 31 oktober 2018)

Jeg har fått et skikkelig LØFT i livet. Coach Mentor Utdannelsener en investering i livet som virkelig gir det den lover sier Marianne

Marianne forteller at hun i løpet av utdannelsen har gått fra å være flink pike til å bli mer tilstede i seg selv. Hun sier at coachingen har gjort at hun kjenner at hunvirkelig er tilstede. Og at hun har med seg coachingen i alle relasjoner i livet. Det gjør at hun kjenner at hun får så mye mer ut av livet.

Forandringen er nesten ubeskrivelig

Det å stille spørsmål og være undrende og ha fokus på den andre og se den fantastiske forandringen som skjer når de andre går fra der de er til der de ønsker å være er helt ubeskrivelig, jeg har nesten ikke ord sier hun Hun sier det er dypt gledelig og at hun er veldig takknemlig for det går an å hjelpe folk på den måten. Med en så enkel metode som coaching er.

Sliten av å være sammen med andre

Hun forteller at hun elsker å være sosial, men at hun i det siste før hun begynte på Coach Mentor Utdannelsen hadde blittt sliten av å være sammen med andre. Hun såg på coaching som en mulighet til å skape nye måter å kommunisere med mennesker på. Hun forstod ikke helt før hvorfor hun ble så sliten av å være sammen med andre. men nå etter utdanningen forstår hun at hun var for opptatt av dem og deres problem og prøvde å hjelpe dem med råd ut fra seg selv og sitt ståsted. Noe av det coachingen har hjulpet henne med er å være tisltede med den andre og ha fokus på den hun er sammen med, stille spørsmål og være undrende og nysgjerrig. Det gir en helt annetn kommunikasjon hvor hun nå opplever å sitte igjen med overskudd og energi

Coach Mentor Utdannelsen åpner for deltakernes eget potensiale.

I løpet av utdannelsen har jeg sett hvordan mine medstudenter har skapt fantastiske resultater. Fra å være litt forknytt, forsiktig unnskyld meg til å kommer mer og omer frem med kraft, høyere stemme, målrettethet og finne veien in og få tro på seg selv og at dette an eg har vært helt fantastisk. De har alle vokst på disse månedene og det er en utvikling jeg ikke hadde drømt om å få oppleve både hos meg selv og mine medstudenter.

Jeg tror ingen kunne ha forutsett den fantastiske reisen Coach Mentor Utdannelsener for deltakerne

Alle de jeg har gått sammen med på Coach Mentor Utdannelsen sitter nå med en kompetanse som coacher som er helt unik. Utviklingen har vært helt enorm hos hver enkelt. Jeg tror nesten ingen kunne forutsett den reisen vi har tatt. Og gjennom det har vi blitt gode coacher alle sammen.

Livet har endret seg totalt for tidligere deltakere, jeg har mye mer overskudd og glede i livet igjen sier Gunn

Gunn har deltatt på Coach Mentor Utdannelsen og sier «Jeg er terapaut og hadde masse klienter og en del andre oppgaver som jeg må ta meg av. Det tappet meg masse for krefter. Jeg hadde eldre foreldre og følte meg skikkelig i en tidsklemme. Det har jeg lært mye om og nå skjønner jeg hvorfor jeg ble så sliten. Det var fordi jeg trodde jeg skulle fikse alle sammen. Jeg skjønte ikke at de andre hadde ansvar for seg selv.

Jeg følte det var mitt ansvar at alle andre skulle ha det bra. Det jeg har lært nå er at det er det faktisk ikke. Jeg kan hjelpe dem til å hjelpe seg selv, støtte dem på veien, men det er deres ansvar på veien at de skal ha et bra.

Jeg er ikke noe søppelbøtte lenger. Med Coach Mentor Utdannelsen har jeg lært å coache dem og stille spørsmål og vise forståelse. Coaching er et fantastisk verktøy. Istedet for at jeg skal si slik og slik bør du gjøre og den og den bør du snakke med og gjøre det, så stiller jeg spørsmål.

Det gjør at jeg ikke tapper av min energi. Det er mye mer selvtilfredsstillende for den andre parten å finneløsninger selv, det blir en positivt dominieffekt.

Det føles annerledes nå som jeg kan coache på den måten. Jeg har mye mer energi for ting tar meg ikke. Om det er noe jeg skal hjelpe til med, nære  familie, venner eller klienter så går jeg ikke inn i deres drama og blir derfor ikke tappet på samme måte. Det vil si at jeg er ikke sliten.

Jeg har mye mer overskudd og glede i livet igjen.

Du May-Bente har gått foran meg og vist veien og fått lokket frem en del ting i meg som har ført til at jeg har fått en forståelse for hvorfor jeg har reagert som jeg har gjort tidigere. Jeg ser det mye klarere og da kan jeg gjøre noe med det. Jeg kan ikke gjøre noe med det jeg ikke forstår selv.

Jeg har lært så mye av å se hvordan du coacher de andre. Jeg kjente meg igjen i mye, så jeg fikk svar på veldig mye som de fikk coaching på. Jeg er mer på plass i meg selv. Jeg vet inni meg at jeg er meg og jeg er bra nok slik jeg er.

Hele de her 9 månedene har vært fullstappa med læring fordi jeg også har vært villig til forandring. Jeg kan ikke trekke ut noe. Jeg vet bare at jeg har taklet ting så bra. Jeg har hatt en fallulykke og mistet pappaen min underveis i utdanningen, Det at jeg har gått på utdanningen har gjort at jeg har kunnet takle detpå en mye bedre måte, til og med da jeg falt ned trappa. Jeg aksepterte det på en annen måte. Jeg begynte ikke på tankedramaet, men var tilstede rett og slett.

 

Livet mitt har endret seg totalt, sier Inger

Jeg har fått en sånn enorm forandring i livet mitt. Jeg har vært syk i mange år. Jeg har vært så heldig å få en progresjon i hverdagen min som har tatt meg mange hakk opp. Sikkert en 7-8 hakk opp på en skala fra 1 -10 Jeg husker forandringen fra da vi begynte til i dag som et stort kvantesprang for oss alle sammen. Vi kom første gang ganske forsiktige og sjenerte og i dag så står alle trygge og stødige i seg selv. Veldig stor forandring har skjedd oss alle sammen

Bare lykke, lykke, lykke. Det er så utrolig den reisen jeg har fått være med på.

Jeg hadde et veldig ønske da jeg startet på Coach Mentor Utdannelsen om å kunne reise mere. Og det var det mange som mente ikke var mulig. Men ved hjelp av teknikker jeg har lært på kurset har jeg faktisk fått til å reise ganske mye. Bare helg på helg på helg har vært reising. Hele sommeren blir reising til Thailand, til Bangkok Hua Hin og så når vi kommer tilbake til Norge, skal vi reise til Nord-Norge i 14 dager. Så når vi kommer hjem derifra snur vi bare i døren før vi reiser til Legoland en tur. Når vi kommer hjem derifra er det bare en dag til skolen begynner for sønnen min.

Coaching synes jeg er kjempebra. Hvis dere lurer på om dere skal være med på Coach Mentor Utdannelsen, så ikke nøl. Jeg er uføretrygdet og hadde ikke penger, men jeg hadde så lyst å være med på denne utdannelsen og jeg bare så for meg at det kom til å skje en stor endring og jeg visste det i hjertet mitt Det ble en mulighet og det åpnet seg dører og det vil det gjøre for deg og. Jeg føler at jeg har så stort utbytte av å lære ting fra May Bente.

 

Coach Mentor Utdannelsen har gitt meg et nytt liv, sier Synnøve

Synnøve Hofseth Ulstein har sammen med søsteren har drevet Match på Amfi i Ulsteinvik i ti år. Synnøve deltok på Coach Mentor Utdannelsen og forteller at hun med det samme ble litt irritert og frustrert over å finne ut av at det var hun som hadde en jobb å gjøre. Men samtidig var det veldig selvoppklarende. Det var egentlig greit for slik må det faktisk kanskje være for å forandre livet. Jeg kan forandre meg, men jeg kan ikke forandre andre forstod jeg. Hun forteller at hun «før hun begynte på utdannelsen så syns hun det var masse gale med alle andre og mye tullete folk. Hun kritiserte, klage og meinte at andre var heilt håplause. Det største sjokket var å oppdage at det ikke var de ande som var problemet, men mine egne briller som måtte endres.

Jeg har prøvd å få kontroll på andre og kontrollere situasjoner og alt, men det har ikke gått så bra. Så det ligger i meg å forandre meg selv. Jeg har kraft til det hvis jeg vil, men jeg må velge det da. Dette med å være i stand til å påvirke livet sitt selv, jeg trodde ikke det var mulig før faktisk. Men det jeg har erfart er at vi faktisk har kraft til ganske mye selv om omgivelsene kan være tøffe i blant.

Det å forstå at vi livet skjer, men at vi selv velger hvordan vi vil handtere det som skjer, har gitt meg en ny mening, gitt meg håp og det har gitt meg et nytt liv.

Å ha May Bente som coach og mentor i disse 9 månedene har vært veldig inspirerende, utfordrende, direkte og lærerikt. Hun har fulgt meg på veien slik at jeg kunne stå stødig når jeg følte meg ustødig. Jeg slapp å stå alene og det har vært utrolig løftende

Det jeg har lagt merke til med meg selv og de andre deltakerne i denne prosessen og reisen fra vi begynte til i dag er veldig store forandringer. Folk har blitt mer trygge på seg selv, funnet seg selv. Funnet mer indre glede, funnet håp, trygghet og kjærlighet og kjærlighet til seg selv. Det er det aller viktigste. Når vi har det, så får vi også mer kjærlighet til omgivelsene

Det har vært veldig mye sykdom i omgivelsene mine de siste årene. Denne skolen og utdanningen har hjulpet meg til å takle det på en annen måte enn jeg ville gjort hvis jeg ikke hadde hatt denne kunnskapen.

Jeg tror det er mulig å se det positive i det negative. Så det å bare sitte å syte og klage og snakke om sykdom og nød og elendighet da får jeg enda mer av det. Hele dagen. Det er noe lite å være takknemlig for å fokusere på og da har jeg erfart at jeg har fått mer glede i livet og hverdagen, i det jeg holder på med og mer kraft og makt til å holde ut vanskelige situasjoner. Og det tror jeg møter oss alle i livet før eller senere. Så det å velge å se det positive i det negative og være takknemlig for det jeg kanskje har tatt som en selvfølge, har vært veldig nyttig for meg.

Relasjonen til meg selv er viktig og det har påvirket relasjonen min til andre. Før var jeg mye irritert på folk. Jeg lette etter feil både hos meg selv og andre. Jeg sa det ikke nødvendigvis ut verbalt, men det svevde i luften på en måte. Nå har jeg fått mye bedre relasjoner til de som har irritert meg mest. Og det har vært foreldrene mine og andre. Det er lett å skylde på barndommen for eksempel for at en ikke har det bra i dag, men vi er ikke perfekte, ikke jeg heller. Og det har jeg sett, det er ikke foreldrene mine eller andre. Og dette med å være perfekt det er ingen, men å lete etter de positive tingene med folk det hjelper jo på å skape gode relasjoner til andre.

Så jeg henger ikke med på denne sladregreiene med sladring på andre. Så når jeg ikke lenger har det fokuset så tiltrekker ikke dette oppmerksomhet og på den måten har jeg fått et mer positivt liv.

Hvis du ønsker og vurdere å ta en utdannelse, så vil jeg absolutt anbefale denne måten å utdanne seg på. Fordi her lærer du da foran kanskje andre utdannelser, i forhold til det jeg har hørt andre forteller, å gå veien selv. For å kunne lære bort til andre trenger vi å gå veien selv. Hvis alt bare blir teori og du skal komme med masse flott kunnskap uten å ha levd det inn i deg selv og forstått det selv med ditt liv og gå frem som et godt eksempel så har det ikke så sterk effekt på folk. Jeg opplever at vi får bedre resultat når vi går veien selv. Forandrigen føles helt fantastisk!

Er det din tur nå?

10 og 11 kull av Coach Mentor Utdannelsen starter opp avdeling BRYNE: 28 oktober 2019 og avdeling Oslo 30 oktober 2019

Er du klar til å ta deg selv på alvor og gi deg en utdannelse som skaper de forandringenedu lengter etter i ditt liv. Vil du være en av dem som om 9 måneder sier at livet mitt har endret seg totalt, jeg har fått et nytt liv, det har skjedd et kvantesprang på alle områder av mitt liv. Det er virkelig utrolig det denne utdanningen kan. Alle har forandret livet, fått mer tro på seg selv, realsiert ønsker og drømmer  og skapt fantastiske endringer i relasjoner og omgivelsene rundt seg

Coach Mentor Utdannelsen er en 9 måneders utdanning som hjelper deg steg for steg å skape det livet du ønsker deg. Du lærer alle redskapene og verktøyene du trenger for å kunne skape nærende og kjærlige relasjoner, skape drømmejobben, få bedre økonomi og løfte alle områder av livet ditt. Du lærer verdenskjente coaching redskaper og verktøy som setter deg I stand til å jobbe som coach etter endt utdannelse.

Det er begrenset antall plasser og påmeldingen er allerede i full gang. Hvis du vil være med på utdannelsen å få de samme fantastise forandringene som tidligere deltakere er det nå du skal handle. Når kurset er fullt er det for sent. Utdannelsen har fått fantastiske tilbakemeldinger fra tidligere deltaker som forteller om et nytt og bedre liv. De har fått endret økonomiske situasjon, de har fått forbedre helsen, skapt kjærlige relasjoner der de før hadde store utfodringer, de har fått forfremmelse på jobben, økt omsetningen i sin business, fått mer ro og harmoni i hjemmet osv.

Det å lære å coache seg selv, få mot til å være den du er, få kunnskapen og redskapene til å leve det livet du ønsker er nærmere enn du tror. Det er mulig for deg også. Hvis du ønsker hjelp til å løfte livet ditt. Hvis du har lyst å lære hvordan du kan skape den forandringen du ønsker og lære hvordan du kan hjelpe andre på samme måte, så kan du sikre deg en av de ledige plassene.

 

Gi deg selv en utdannelse som forandrer ditt liv.
Lær å løfte deg selv og ditt liv og lær hvordan du kan du hjelpe andre å gjøre det samme

 

Her kan du se en liten smakebit av den siste undervisningsdagen på Coach Mentor- Utdannelsen

 «May Bente er veldig faglig dyktig, enormt kunnskapsrik, veldig tydlig, klar og en helt fantastisk coach. Hun har alt det du leter etter i en kursholder. Hun er varm, inkluderende. Hun er autentisk og et fantastisk eksemple på en person som «walk the talk». Hun er virkelig rå i å spotte akkurat det som er din utfordring, selv om du ikke alltid vet det selv og derifra hjelper hun deg på en genial måte videre. Det hun kan er bare spesielt

Flere tilbakemeldinger

Inger sier: «Jeg har fått et helt nytt liv»

Inger forteller at hun tidligere var stresset, lei, utslitt, utmattet og hadde ingen energi. Mens hun nå er full av energi fordi hun har begynt å lytte til seg selv. I den prosessen har hun hatt god nytte av coaching som metode. Hun sier selv at coaching er en metode som gjør at du får en annen måte å tenke på. At hun nå tenker på en helt annen måte enn før hun begynte på utdannelsen

Hun bruker coaching både på jobben og privat og opplever å komme myemer innpå folk. Hun er ikke alene om å fortelle at hun har fått et helt nytt liv etter de 9 månedene somCoach Mentor Utdannelsen varer. Det er en transformerende utdannelse som løfter deltakerne til et helt nytt nivå.

Inger forteller at hun har fått et helt nytt liv slik hun håpte da hun begynte på utdannelsen. Hun sier at hun tenkte før hun begynte på utdannelsen (på denne tiden i fjor faktisk) at i juni så skulle livet være helt annerledes. Og nå som hun har gått de 9 månedene og kommet til juni (opptaket er fra siste dagen på utdannelsen) «så er livet helt annerledes og det føles HELT FANTASTISK»

 

Elin har gått mange år på universitet, men etter 9 måneder på Coach Mentor Utdannelsen har hun lært noe helt spesielt

Hun sier «Jeg har fått løftet mitt liv til et nytt nivå. Jeg har lært mye om meg selv og fått gode verktøy som jeg bruker for å heve meg selv og de rundt meg. Jeg har gått mange år på universitetet og lært mye der. Men etter disse 9 månedene med Coach Mentor Utdannelse sitter jeg igjen med noen helt spesielt.

De årene på universitetet har ikke gjort den forandringen i mitt liv som disse 9 månedene på Coach Mentor Utdannelsen har gjort. Det har gitt meg så enormt mye. Jeg har blitt en bedre utgave av meg selv. Vi har vært en veldig god gruppe og utrolig kjekke folk som har støttet hverandre og heiet på hverandre, applaudert hverandre når vi gjør fremskritt. Det har vært veldig verdifullt.

Hvis du vurderer å være med vil jeg si du må slutte med å vurdere. Du må bli med. Det vil gjøre en veldig stor forskjell i ditt liv. Det har gjort mitt liv mye bedre. Det har skjedd en forandring i meg og det merker min familie og de rundt meg. Jeg er veldig takknemlig for det jeg har lært og opplevd de siste 9 månedene. Jeg er veldig takknemlig for at jeg valgte på ta Coach Mentor Utdannelsen

 

Randi sier at de rundt henne opplever at hun har forandret seg

Når jeg begynte så håpte jeg at jeg skulle få mer krefter, energi og livsglede og kjenne at jeg kunne leve og være mer tilstede her og nå. Jeg hadde komt inn i et spor hvor jeg opplevde at jeg hadde mange bekymringer og at mye av livet var strevsomt. Så det var et av de store målene mine at jeg skulle finne veien ut av dette sporet.

Coach Mentor Utdannelsen har infridd alle ønskene jeg har hatt. Jeg er mye mer tilstede i hverdagen min, jeg har mer krefter og energi og jeg har hatt mange positive opplevelser i forbindelse med coach mentor utdannelsen

Jeg har merket det veldig godt i relasjonen til barna mine. Der er det slik at det er mye mindre konflikter, vi har en mye bedre tone. Før var det slik at jeg kunne være sliten, sur og trett når jeg kom hjem. Nå er det slik at barna sier at de gleder seg til at jeg kommer hjem og det det skjer kjekke ting. Vi snakker mye mer sammen. De har åpnet seg og sluppet mer dette i forhold til data. Og vi har veldig trivelige samtaler rundt bordet.

De som spør og lurer på hva jeg har holdt på med blir veldig interesserte i Coach Mentor Utdannelsen, fordi de opplever at jeg har endret meg i måten jeg er på. De sier at jeg virker roligere, mer sikker på meg selv og at jeg er mer tilstede når jeg er sammen med dem. Også i forhold til bekymringer og ting vi snakker om, så sier de at de opplever at jeg har en mer positiv innfalsvinkel til det vi diskuterer.

Jeg anbefaler på det varmeste denne utdannelsen til andre. Jeg har hatt et STORT UTBYTTE av det i mitt liv og fått verktøy som jeg kan bruke hele livet. Jeg ser at slik livet var før og slik det er nå etter utdannelsen så er det en veldig stor forskjell og jeg anbefaler absolutt denne utdannelsen på det varmeste.

Jeg har kommet ut som et annet menneske, sier Heidi:

Hele prosessen har vært veldig god, sier Heidi. Allerede første dagen kjente jeg jo at det du sa traff og jeg kjente at jeg ble løftet opp og jeg kom hjem full av inspirasjon og hadde allerede da teknikker i forhold til kommunikasjon og en måte å tenke på som var litt annerledes enn før.

Jeg har fått noen nye innsikter og noen nye sannheter og så har jeg fått prøvd dem litt ut mellom samlingene og så har jeg tatt en ny runde på neste samling og så har ting integrert seg enda mer, så det har vært en god prosess og en utviklende prosess. Jeg føler at jeg har kommet gjennom som et litt annet menneske. Jeg fungerer og tenker på en annen måte som er bedre for meg og de rundt meg

Jeg får mye mer kontakt med den jeg egentlig er og mitt essensielle meg, uten alle disse overbevisningene og reglene om hvordan ting burde vært Og uten å lure så mye på hva verden rundt synes om det, men mye mer opptatt av hva jeg synes om det. Jeg har blitt mye bedre til å kjenne på hva jeg har lyst til for meg selv

Jeg kjenner at jeg virkelig har snudd måten jeg tenker på og at jeg tar en ting om gangen. Det er virkelig godt å få være seg selv uten å være bekymret for om det er godt nok, uten å tenk hva andre mener om det. Nå er det mer slik at hvis de ikke liker det, så er det helt greitt, så lenge jeg har det bra med meg og mine barn har det bra med meg og det har de

Jeg merker forskjell i familien og hvordan vi kommuniserer med hverandre. Vi har et mye mer avslappet forhold, mye mer smil og latter mye mindre anstrengt. De tingene som før var et problem er ikke lenger et problem- det gjør ikke lenger noe.

I jobbsammenheng, som teamleder har jeg også hatt god nytte av coachingredskapene.Utdannelsen har gjort at jeg har møtt mine ansatte på en annen måte. Jeg har jo kollegaer som snakker om sine ting, i forhold til andre kollegaer, oppgaver eller andre ting og da har jeg coachet dem. Følelsen du får når du stiller spørsmålene som du ser løser opp ting hos den andre, den er god. Jeg synes det er helt fantastisk når du bare kjenner i hele deg at du er inne på noe- og så ser du at innsiktene kommer i den andre at vedkommende finner noen nye svar enn før. Det er virkelig godt å være en del av- det er gøy!

Så jeg merker at samtalene med de rundt meg er en del annerledes. Jeg har også brukt dette direkte mot barna mine og coachet dem, fremfor å komme med kjeft eller «du må gjøre slik, hvorfor har du gjort slik» så har jeg gått inn med coaching og det har gjort at både jeg og barna mine har sittet igjen med en kjempegod følelse.

Jeg synes at May Bente har vært veldig inspirerende som kursholder og coach. Hun har sett oss enkeltvis og møtt oss på en veldig god og varm måte. Hun har en egen evne til å se litt gjennom oss og ivaretar personene veldig godt og det lærer vi veldig mye av også. Og den måten hun ikke slipper dem på før de har kommet til en løsning og kommet ut av unnskyldningene og forklaringene. May Bente er veldig inspirerende, tydelig, oppløftende når hun snakket og det har satt seg hos meg ihvertfall.
Utdannelsen passer også veldig godt hvis du ønsker å hjelpe andre, løfte andre, være et bedre menneske for andre og hjelpe andre å bli et bedre menneske.

Jeg vil anbefale Coach Mentor Utdannelsen på det sterkeste. Jeg har aldri angret. Det var verdt mer en de pengene det kostet og det har gitt meg en livslang glede som jeg har fått ut av det.

Anne Alden driver Hordatun Hotell og opplever at Coach Mentor Utdannelsen har gjort veldig stor nytte for både henne og de ansatte.

Anne sier at det å komme å være på samlingene er noe hun har glede seg til og der har gitt henne utrolig mye energi. Det viktigste med utdannelsen er de verktøyene jeg har fått og de bruker jeg hver dag.

Hver samling har vært helt fantastiske, jeg har gledet meg til hver gang. Både til å treffe alle de fantastiske folkene, men og May Bente og måten vi får presentert stoffet på og hvordan hun klarer å gå i dybden på all den informasjonen vi får. Det har vært utrolig lærerrikt

Med å være med på kurset har jeg lært mye om meg selv, det å få frem det beste i meg selv, men og det å kunne løfte andre. Det å kunne hjelpe andre har egentlig vært det som har gitt meg aller mest. Det å se den effekten med coaching det er så utrolig spennende å kjekt. Det beste resultatet av coaching er at en selv finner løsningen, og hvordan en får a-ha opplevelser og hvordan en har fokus på positive løsninger i stedet for å bruke tid på det negative.

For å komme til samlingene har jeg kjørt 31/2-4 timer. Jeg syntes jo det var veldig langt, men i tillegg er det de som har kommet med fly. Det å reise så pass mange timer for å være med på kurset er ingen tvil om at det har vært verdt det. Jeg har en jobb hvor jeg jobber veldig mye og da trengte jeg påfyll. Hver samling har egentlig vært helt fantastiske. jeg har gledet meg til hver gang.

Hvis du lure på om du skal være med på Utdannelsen, jeg lurte veldig og tenkte frem og tilbake, men det er ingen tvil. Absolutt alle har bruk for det om du ønsker å få det bedre i livet eller bare komme deg litt videre. May Bente som kursholder er den alle beste som finnes. Hun er utrolig kunnskapsrik, og det er så ekte og gir en utrolig energi. Absolutt beste, anbefales!

HVORDAN FOREGÅR DET?

9 MODULER
Vi møtes fysisk en gang I måneden fra 9.00-16.00
På hver modul har vi ulike fokusområder og du lærer alt jeg kan, som jeg selv har brukt utallige penger og mange år på å tilegne meg, får du på 9 måneder. Du får et compendium med notater til hver samling. Her lærer du hvordan du steg for steg hvordan du selv kan skape de forandringene du ønsker I ditt liv og så får du coachingredskaper og verktøy slik at du blir I stand til å coache andre mennesker.

ONLINE UNDERVISNING – undervisning på nett mellom modulene
Mellom hver modul har vi online undervisning som foregår ved at jeg deler en læringsvideo med deg som du kan se når det passer for deg. Denne undervisningen blir det mulighet for å stille spørsmål til og komme med kommentarer på inne på vår lukkede facebookgruppe. Du har tilgang til disse videoene alle 9 månendene. Hver undervisningsvideo kommer med enkle steg for steg øvelser og oppgaver som du lett kan integrere I ditt eget liv. Det krever ikke mye arbeid, men en utprøving av nye tanker og åpenhet overfor å ta ansvar for eget liv og skape de resultatene man ønsker seg.

ONLINE GRUPPE PÅ FACEBOOK
Noe av det jeg selv har savnet mest I min prosess er en nær og tett oppfølging. Derfor har vi en lukket facebook gruppe på facebook, hvor vi møtes online mellom modulene. Her heier vi på hverandre stillers spørsmål og får feedback hvis vi opplever motstand. Det er virkelig en uvurderlig hjelp. Bare dette nettverktet alene vil hjelpe deg på en mate du ikke trodde var mulig. Du får hjelp og støtte til det du trenger hjelp til

COACHING

Vi har jevnlig kontakt i løpet av de 9 månedene, hvor du kan stille spørsmål som jeg coacher på underveis. Det er en unik måte å få coaching mellom samlingene. Vi trener også coaching med hverandre, så du får superfin mulighet bade til å lære coaching og få coaching av dine medstudenter.

OPPTAK AV ALLE SAMLINGER

Vi videofilmer alle samlinger, slik at du kan repetere undervisningen fra hver modul så mange ganger du ønsker. Tidligere deltakere har virkelig satt pris på denne muligheten og sier at stoffet setter seg dypere for hver gang de lytter til videoene. Det er også en fin mulighet å sikre at du får med deg all undervisningen selv om det skulle være ganger du ikke kan møte fysisk.

OPPGAVER OG ØVERSLER
Du får enkle enkle oppgaver og øvelser I løpet av året som er spesialdesignet til å ta deg raskt og enkelt videre I din prosess.

KURSINNHOLD

Hele utdannelsen er bygget opp med 9 moduler som hver I sær tar for seg viktige deler både av din egen utvikling og læring og hva coaching er, hvordan det virker, hvordan du kan bruke det I ditt liv og etterhvert med andre mennesker. Du får de beste coachingverktøy som virkelig løfter og hjelper andre å skape forandring. Den beste coachen er etter min mening den som har gått veien selv og skapt resultater I sitt liv. Så når du selv har skapt resultater og lært coachingverktøyene og modellene og trent på det, så er du I stand til å coache andre. Jeg gleder meg virkelig utrolig mye til å dele alt det jeg kan med deg.

Life Coach Utdannelse moduler

TIMEPLANEN

CMU er en 9 måneders utdanning hvor det eneste faste er en dag I måneden. Ellers star du fritt til å jobbe I ditt eget tempo når det passer deg. Vi starter opp 28. Oktober  (avd. Bryne) og 30 oktober (avd. Oslo) 2019 og siste Modul med sertifisering er juni 2020.
Onlineundervisningen blir lagt opp I facebook gruppen imellom modulene.

NB! Early bird pris kun kort tid

Life-Coach-Utdannelsen-magisk

Innholdet i de 9 Modulene er:

1.   Modul – GRUNNMUREN

Få fundamentet for utdannelsen med en dypere innsikt i hva caoching/mentoring er

        ”There is no exercise better for the heart than reaching down and lifting people up.”  John Andrew Holmes,

Forstå din rolle som Coach/Mentor
Etter denne modulen har du fått fundamentet og grunnmuren for ditt nye liv på plass. Du har blitt bevisst dine coaching egenskaper og lært hvordan du kan fylle rollen som Coach/mentor fra ditt ståsted
Du har fått innsikt i og opplæring i coachingmodellen og mentorformelen, og lært hvordan du kan bruke dem til å skape forandring

Modul 1 avdeling BRYNE starter opp 28. oktober 2019 fra 9-16 

Modul 1 avdeling OSLO deltakere 30 oktober 2019 9-16  

 

2.  Modul – Realiser dine drømmer og ønsker

«Fall in love with what you’re doing for a living. It’s very important. To be able to get out of bed and do what you love the rest of the day is beyond words. It’s just great. It’ll keep you around for a long time.» George Burns

Etter denne modulen har du fått klarhet i hvordan du kan finne frem til dine drømmer og ønsker
Du har lært hvordan du kan realisere dine drømmer og ønsker og hvordan du kan hjelpe andre og gjøre det samme
Handling gir forvandling. Du har lært hvilken handling som gir deg de resultatene du ønsker og hva som ikke gir deg det du ønsker. Du har lært å handle på en måte som skaper de resultatene som du ønsker .

Modul 2 avdeling OSLO 20 november 2019 fra 9-16

Modul 2 avdeling BRYNE 18 november 2019 9-16  

 

3.   Modul – Oppdag hva som stopper deg (og de fleste mennesker) fra å være, gjøre og ha det livet en ønsker seg

“Jeg spørger kun. Mit lod er ei at svare.” Henrik Ibsen

Etter denne modulen vet du hvordan du kan oppdage dine egne begrensninger. Så har du lært hvordan du kan oppdage andres begrensninger. Du har lært deg en effektiv formel til å bryte begrensninger og motstand. Du har forstått hvordan du kan gjøre indre forandringer i dine ubevisste mønster som gir deg resultater i det ytre, i ditt liv.

Modul 3 avdeling OSLO 4 desember 2019 fra 9-16

Modul 3 avdeling BRYNE 2 desember 2019 9-16

 

4.   Modul – Verden er som vi er

Etter denne modulen har du lært å bli venn med virkeligheten. Du forstår at verden er som du er og at det kan vi ikke gjøre så mye med. Men at det vi kan gjøre noe med er hvordan vi handterer det som skjer. Du har fått effektive og gode verktøy til å handtere din virkelighet på en måte som styrker deg og gir deg det du ønsker deg. Du har lært hvordan du kan hjelpe andre til den samme forståelsen og transformasjonen

Modul 4  avdeling OSLO 15 januar 2020 fra 9-16

Modul 4 avdeling BRYNE 13 januar 2020 9-16

 

5.   Modul – Lær å skape nærende relasjoner

Etter denne modulen har du lært å skape nærende og kjærlig relasjoner. Du har lært å bruke informasjonen i omgivelsene til å skape de forandringene du egentlig ønsker deg. Du forstår hvordan de rundt deg, dine relasjoner speiler deg. Du har lært speilteorien og vet hvordan du kan bruke den for å skape kjærlige og nærende relasjoner og hjelpe andre til å gjøre det samme.

Modul 5 avdeling OSLO 19 februar 2020 fra 9-16

Modul 5 avdeling BRYNE 17 februar 2020 9-16

 

6.   Modul Maksimer ditt potensial

«Coaching is ‘unlocking a person’s potential to maximise their own performance» Whitmore 1996

Etter denne modulen har du lært å åpne opp for ditt enorme potensiale. Du har lært hvordan du kan maksimere ditt eget potensial og hjelpe andre til å leve ut sitt fulle potensial. Du lærer å forstå deg selv, den autentisk ekte deg. Du har lært gode redskaper og verktøy til å komme inn til et sted hvor du føler deg god nok som den du er og blir i stand til å hjelpe andre frem til den forståelsen.

Modul 6 avdeling OSLO møter 19 mars 2020 fra 9-16

Modul 6 avdeling BRYNE møter 17 mars  2020 9-16

 

7.   Modul Lær å bruke følelsenes kraft

Etter denne modulen har dulært å forstå hvordan du kan bruke dine følelser som GPS. Du har lært å handtere utfordringer og problemer på en måte som gjør deg i stand til å vokse i stedet for å stoppe. Du vet hvordan du kan bruke informasjonen dine følelser gir deg og den kraften som ligger i følelsene i din coaching/mentoring og ditt liv

Modul 7 avdeling OSLO møter  april 2020 fra 9-16

Modul 7 avdeling BRYNE møter april  2020 9-16

 

8.   Modul – Lær å bruke coaching i grupper

– for å løfte og skape forandring

I denne modulen får du en effektiv oppskrift tilhvordan du selv kan lage suksessfulle foredrag og workshops
Etter denne modulen vet du hvordan du på en enkel og tidsbesparende kan strukturere dine foredrag, workshops og kurs
Du har fått innsikt i enkle grep som virkelig transformerer. Du har forstått og lært hvordan du kan løfte andre samtidig som du løfter deg selv

Modul 8 avdeling OSLO møter 7 mai 2020 fra 9-16

Modul 8 avdeling BRYNE møter 5 mai  2020 9-16

 

9. Modul – Lær å få suksess som Coach i ditt felt

Denne dagen blir det en fin avslutning med sertifisering. Du står med sertifiseringsbeviset i handen og gleder deg sammen med resten av gruppen over alle de positive forandringene som har skjedd i deg og ditt liv i løpet av de siste 9 månedene.

Etter denne modulen vet du hvordan du markedsfører deg selv på en måte som føles godt for deg og som gir deg dine drømmekunder. Du har lært å selge på en måte som fyller deg med overskudd, glede og energi. Du sitter inne med he hemmeligheten til hvordan du kan få suksess som Coach/mentor i ditt felt

Modul 9 avdeling OSLO møter 4 juni 2020 fra 9-16

Modul 9 avdeling BRYNE møter 2 juni  2020 9-16

 

herlige-bonuser2

vent-litt

BONUS 1: Medlemskap i et lukket online nettforum

Mellom samlingene møtes i et lukket online nettforum hvor vi deler erfaringer og heier på hverandre.

Du støttes i din forandringsprosess av andre de andre i gruppen
Jeg gir tilbakemeldinger og svar på dine spørsmål i dette online forumet.
Online Forumet er et lukket fellesskap for deltakerne på dette forløpet og brukes til å motivere og inspirere hverandre til å gjøre drømmer til virkelighet.
Vi holder hverandre på sporet av visjonen og kommer med små gledeshyl underveis

BONUS 2: FEELGOOD KLUBBEN: 9 MÅNEDERS MEDLEMSKAP I FEELGOODKLUBBEN

FeelGood klubben er en medlemsklubb hvor jeg hver måned deler herlige verktøy og redskaper i en halvtimes undervisningsvideo. Du kan se filmen når du ønsker det og så mange ganger du ønsker i løpet av måneden. Til FeelGood klubben følger det også med en lukket facebookgruppe hvor du har mulighet til å stille spørsmål til det du lærer. Å være medlem i klubben koster 245 kr i måneden. Du får det helt gratis alle 9 månedene, noe som har en verdi på 2.241 kr.

EKSTRA BONUS 

ONLINE KURSET «FÅ DET SOM DU VIL HA DET:

Flere og flere mennesker forstår at vi selv har enormt stor påvirkning på vårt eget liv. Vi skaper hver dag vårt liv gjennom det vi tenker og føler. Det vi tenker gir oss noen følelser som inspirerer til en handling som gir et resultat. Men hva gjør man når det resultatet vi erfarer, det livet vi lever ikke er i harmoni med det vi ønsker oss og drømmer om? Hvordan er det man kan snu det og bryte gjennom begrensende overbevisninger og mønster og skape mer av det vi ønsker oss? Den kunnskapen får du ved å delta på denne online workshopen. Du får tilgang til din indre tryllestav og lærer hvordan du kan bruke den til å skape det resultatet du ønsker i ditt liv.

 • Du får formelen til å realisere ønsker, du lærer hvordan du kan realisere dine ønsker og drømmer små som store på en enkel måte, uten strev og kav.
 • Du lærer å forstå hvorfor du er der hvor du er akkurat nå, selv om du heller ville vært et annet sted.
 • Du får du 5 gode tips til hvordan du kan komme fra der du er nå til der du ønsker å være.
 • Finn ut hva det egentlig er du ønsker deg og lær hvordan du kan formulere dine ønsker og drømmer slik at du unngår å stoppe deg selv.
 • Få oppskriften til hvordan lage vision board og lær hvordan du kan unngå de fatale feil de fleste begår.
 • Du får 3 herlige BONUSER

Anbefaling:

“Tusen takk for disse fantastiske videoene. Jeg fikk høneskinn og ble virkelig truffet av det du sa. Jeg fikk mange a ha opplevelser og har virkelig oppdaget hvor enkelt det er å gjøre forandringer. Jeg har trodd at det var vanskelig og krevde mye av meg. Jeg har nå fått en formel som virker og jeg bruker den om og om igjen. Det er magisk.

Hverdagen min har endret seg. Jeg venter ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Du har vist meg hvordan jeg kan ta skjeen I egen hand og selv skape de forandringene jeg ønsker. Tusen takk igjen for at du gir meg snarveiene I disse videoene. De har forandret mitt liv.” Kvinne 42 år

Du er viktig, din utvikling er viktig

Mange av de kursene jeg har tatt selv lærer bort redskaper og verktøy som har vært gode, men det har tatt meg mange år med prøving og feiling for å finne ut av hvordan jeg kunne bruke det i mitt liv. Det er slett ikke nødvendig. De som deltar på utdannelsen får mine snarveier, de får en metode som virker. Jeg er så glad for å kunne dele en oppskrift en metode som hjelpe deg å skape det livet du ønsker. Det å kunne være en del av en gruppe å få støtte og hjelp underveis har virkelig vært noe jeg selv har savnet og som jeg vet har en uvurderlig verdi. Du kan høre hva tidligere deltakere sier om det i tilbakemeldingsivideoene.

Din visjon og dine mål

Du ha ganske sikkert noe ønsker og drømmer for deg selv og ditt liv. Det er viktig. Vi kommer til å ta det veldig på alvor og hjelpe deg med en oppskrift en metode til å kunne realisere det.

Glede, energi og overskudd

En viktig forutsetning for å skape det livet du ønsker er å kunne heve energinivået og fylle livet med mer glede og det som gir deg overskudd. Du lærer å luke ut i energityver og fylle livet med mer av det som gir deg overskudd og glede. Jeg deler alle mine beste redskaper og verkøty for et liv med mer glede, entusiasme og inspirasjon hver eneste dag:)

Hvordan får du mer mot og inspirasjon til å realisere dine ønsker og drømmer?

Enten du drømmer om å skrive bok, stå på scenen, treffe drømmekjæresten, få  et mer harmonisk familieliv, en bedre økonomi eller et liv med mer gøy og entusiasme, så får du oppskriften til å realisere alle dine ønsker. Du får en herlig heiagjeng som støtter deg og bakker deg opp i prosessen. Du lærer å styrke din egen selvfølelse slik at du får tro på deg selv at du kan og er god nok!

De vanligste spørsmål om utdannelsen?

Vi får en del spørsmål om Coach Mentor Utdannelsen og vil her besvare noen av de vanligste, slik at du kan kjenne om dette er den rette utdanningen for deg.

Jeg tenker at den beste tilbakemeldingen kommer fra dem som allerede har deltatt på utdanningen. Tidligerer deltakere deler raust av sin erfaring på video her (Flere tilbakemeldinger følger nedenunder)

CMU er for deg som er klar til å løfte ditt liv til et nytt nivå og har lyst å lære andre å gjøre det samme. Så hvis du har et eller flere områder I ditt eget liv som du har lyst til å få løst opp I. Hvis du har lyst å lære å skape det livet du ønsker og drømmer om så er utdanningen for deg.

Har du noen spørsmål ut over de du finner her ta gjerne kontakt på maybente@maybente.no Vi hører gjerne fra deg!

Er utdannelsen for meg?

Jeg vil gjerne bare ha hjelp til å endre mitt eget liv
Flere tar utdanning bare for egen del. Vi kan bare hjelpe andre til det nivå vi selv er på. Vi trenger å rydde I eget liv før vi kan hjelpe andre. Så her lærer du alt du trenger for å kunne skape det livet du ønsker å leve, rett å slett være den beste deg. Utdannelsen er for deg som ser at livet har mer å by på, men som selv ikke kan finne ut av hvordan gjør jeg det så I mitt liv. I løpet av utdannelsen blir du støttet og hjulpet til å skape de forandringene du ønsker.

Jeg er leder, medarbeider og ønsker å gjøre en bedre jobb, er utdannelsen for meg?
Er det slik at du jobber som coach, leder, medarbeider eller jobber med mennesker på en eller annen mate så er utdannelsen for deg. Mange mennesker vil gjerne lære å hente ut det beste I seg selv og andre, men opplever ofte å slite seg selv ut I den prosessen. Det hjelper vi deg med på utdannelsen. Du lærer å løfte og inspirere andre på en mate som fyller på deg selv I prosessen.

Jeg liker så godt å hjelpe andre, men føler jeg selv blir tappet I den prosessen
Mange av dem som er med på utdannelsen er det vi kan kale typiske hjerte mennesker. Det vil si at de kanskje hele livet har hjulpet andre men at det har tappet dem selv for krefter og energi. På utdannelsen lærer du å hjelpe andre på en mate som løfter bade deg og dem I prosessen. Deltakerne forteller om bedre relasjoner med ektefelle, partnere, medarbeidere, barn og foreldre etter at de lærer coaching som metode.

Jeg er selvstendig og driver egen business, er utdannelsen for meg? 

Hvert år er det flere gründere og selvstendige med på utdannelsen. Det er personer som forstår at de er sin egen business. Hvis man skal vokse i businessen sin, så trenger man å være den personen som vokser og gjør forandringer. Og det er det som skjer i utdannelsen. Du får hjelp og støtte til å komme fra der du er nå til der du ønsker å være. Tidligere deltakere har opplevd å øke omsetningen dramatisk, få mye mer frihet overskudd, de har fått bedre tid og lært å løfte sine medarbeidere på en helt annen måte. De sier at det både har vært verdt hver krone og mer og at de har fått en stor gevinst av å delta både privat og i deres business

Hvor mye tid går det med?

“Hvor mye tid trenger jeg bruke for å følge kurset?”

Utdanningen er lagt opp til en undervisningsdag I måneden. Vi møtes fysisk en dag, resten av undervisningen er online og lagt opp til at du kan ta den I ditt eget tempo. Du får videoer med tilhørende oppgaver som du kan laste ned og se når det passer deg. Det vil ikke være omfattende og krevende oppgaver, mer oppgaver og øvelser som du let kan integrere I ditt eget liv. Det er fordi I min oppfatning skjer kun læring når vi gjør noe annet. Vi kan vite mye, men det er først når vi gjør noe annet at det har skjedd en læring. Så du kan studere mye, men det er først når du prøver ut kunnskapen at det kan skje en læring. Det fine er at du kan prøve ut det du lærer med dem du har rundt deg, din familie, dine venner o.l først hvis det føles tryggest.

 

Hva skjer mellom de gangene vi møtes fysisk
Mellom de fysiske møtene har vi en helt fantastisk facebook gruppe hvor vi heier på hverandre og støtter hverandre 24/7. Du får feedback og hjelp når du trenger det. I gruppen kan du utveksle erfaringer og få hjelp av de andre deltakerne.

 

”Når er påmeldingsfristen?”
Nå er det slik at utdanningen allerede har en god gjeng som er kalr til å begynne, så hvis du vil ha en av de siste plassene på årets Utdannelsen skal du handle raskt.  Påmeldingen er i full gang og utdannelsen begynner å fylles

 

”Når får jeg bonusene?”

Jeg er superglad for å dele disse bonusene med deg. Du får bonusene når utdanningen er i gang.

Spørsmål om Penger

Din RABATTPRIS akkurt nå

 • 9 Moduler hvor vi møtes fysisk og du får undervisning, notater og coaching hver gang (Verdi 49.000 kr)
 • 9 Opptak av samlingene + online undervisning som du kan se om og om igjen og de lander på nye nivåer hver gang (Verdi 40.000kr)
 • Lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål hver dag om du vil og få svar på dine utfordringer underveis (Verdi 16.000kr)

Til sammen blir det en brøk del av hva jeg selv har investert for alt det jeg deler videre til deg på Utdannelsen (Verdi 105.000kr)

Du får Life Coach Utdannelsen til halv pris  59.950 kr  Rabatt akkuart nå KUN  44.500 kr 

 

Er det mulig å dele opp betalingen?
Ja, det er mulig å dele opp I rater. Da betaler du enten

a) Hele summen 59. 950 kr Akkurat nå kun 44.500 kr  her:

eller

b) Delbetaling 6750 kr x 9 altså en gang i måneden f.o.m. oktober t.o.m. juni. Akkurat nå 5500 kr x 9 her:

NB!  Du sparer 15.000 kr akkurat nå!

Jeg vet at dette er en investering for deg, men som tidligere deltakere sa det går ikke an å omsette dette I penger. Man får så endelig mye mer enn hva man betaler for. Og det er min intensjon for deg også. Jeg har selv brukt mange år på å tilegne meg denne kunnskapen og betalt mange hundre tusen for det jeg deler videre her på 9 måneder så jeg synes selv det er en gavepakning. Og akkurat nå kan du sikre deg en fantastisk rabatt

Hvis du vurderer utdannelsen og ønsker en prat, vil jeg gjerne høre fra deg. Send oss gjerne en mail til maybente@maybente.no, så finner vi en tid til en prat.

Hvem er utdannelsen for?

Hvilke forutsetninger kreves det for å delta?
Jeg liker godt å ha en samtale med deg som tilmelder deg, for å sikre at det er det rette for deg. For du skal være klar til å høyne din bevissthet og ha lyst å integrere nye redskaper og være villig til å ta ansvar for ditt eget liv. Til gjengjeld når du gjør det får du så utrolig mye mer frihet, glede overskudd og energi igjen.

Er utdannelsen bare for dem som vil bli coacher og mentorer?
Du kan selv velge hva du vil bruke utdannelsen til. Det er like mange som velger å ta den kun for sin egen del som de som velger å ta den for å ruste seg bedre I jobb eller for å få puffet til å starte opp som selvstendig.

Jeg har flere andre utdannelsen, passer jeg inn?
Da er du ikke alene, vi har alle kategorier mennesker her. Takhøyden er stor og alle blir inkludert og ivaretatt ut fra det ståstedet man er på. Har du andre utdannelser vil dette være et suprt supplement.

Er det en avsluttende eksamen?
Nei, det er ingen offesiell avsluttende eksamen. Jeg vil følge hver enkelts prosess nøye gjennom året. Det som kvalifiserer til sertifisering er at man selv har vært villig til å gå veien og gjøre forandringer I eget liv. De er først når man har gått veien selv at man kan hjelpe andre I min optikk. Intensjonen med utdannelsen er å sette deg I gi deg redskaper, verktøy og hjelp til å skape det livet du ønsker å leve. Og hvis du har lyst kan du når du har skapt resultater I ditt liv hjelpe andre å gjøre det samme som coach eller mentor.

Hvorfor skal jeg velge denne utdannelsen fremfor de andre alternativene som er på markedet?

Du skal kun velge denne utdannelsen, hvis du føler at det er det rette for deg. Hvis du har lyst til å delta på et 9 måneders forløp hvor vi har focus på deg og din utvikling, hvor du følges og hjelpes til å ta steg for steg mot det livet du ønsker å leve. Og når du så har skapt forandring I ditt liv kan du bruke de samme redskapene og verktøyene til å hjelpe andre mennesker skape de forandringene de ønsker seg.

Jeg går i full jobb, kan jeg da delta på utdannelsen?

Ja, utdannelsen er fullt mulig å kombinere med full jobb, så lenge du kan ta fri/avspassere slik at du får med deg de 9 modulene. Skulle det være en eller 2 saminger du går glipp av, går det også fint siden vi tar opptak av alle samlingene.

Jeg har veldig lyst å delta, men trenger svar på noen spørsmål
Hvis du er seriøs og har lyst men trenger svar på noen spørsmål så ta endelig kontakt med meg på mail, så finner vi en tid vi kan snake sammen.

Kontakt: maybente@maybente.no

Avdeling Oslo oppstart 30 oktober

Avdeling Bryne oppstart 28 oktober

Få 10.000 kr i rabatt akkurat nå (Vanlig pris 59.995 kr akkurat nå 44.500 kr)

Hvordan får du mer mot og inspirasjon til å realisere dine ønsker og drømmer?

Enten du drømmer om å skrive bok, stå på scenen, treffe drømmekjæresten, få  et mer harmonisk familieliv, en bedre økonomi eller et liv med mer gøy og entusiasme, så får du oppskriften til å realisere alle dine ønsker. Du får en herlig heiagjeng som støtter deg og bakker deg opp i prosessen. Du lærer å styrke din egen selvfølelse slik at du får tro på deg selv at du kan og er god nok!

 • 9 Webmoduler med undervisning og øvelser
 • 9 Moduler hvor vi møtes fysisk
 • Online undervisning og mentoring underveis
 • Te og kaffe når vi møtes

NB! Early bird pris kun kort tid

+ Medlemskap i et lukket online nettforum

Mellom samlingene møtes i et lukket online nettforum hvor vi deler erfaringer og heier på hverandre.

 • Du støttes i din forandringsprosess av andre de andre i gruppen
 • Jeg gir tilbakemeldinger og svar på dine spørsmål i dette online forumet.
 • Online Forumet er et lukket fellesskap for deltakerne på dette forløpet og brukes til å motivere og inspirere hverandre til å gjøre drømmer til virkelighet.
 • Vi holder hverandre på sporet av visjonen og kommer med små gledeshyl underveis

Siste dag utdannelsen

Life Coach Utdannelsen er for deg  som:

 • Ønsker å få frem det beste i deg selv og andre. Du får effektive redskaper og verktøy til å inspirere og løfte deg selv, ditt liv og andre til et nytt nivå
 • Vil lære å inspirere og hjelpe andre til forandring på en måte som transformerer deg selv minst like mye. Du får formel for å skape forandring i eget liv og lære hvordan du kan hjelpe andre til å skape den forandringen de ønsker seg
 • Er klar til å realisere dine drømmer og ønsker med nytelse og flow. Du får en vel utprøvd oppskrift for hvordan du kan gjøre dine drømmer til virkelighet og lærer hvordan du kan gi din kunnskap videre til andre
 • Har lyst til å utvikle en indre trygghet, større indre ro, selv følelse og styrke til å stå stødig uansett hva som skjer i ditt liv. Du får øvelse og trening i hvordan du selv kan ta kontroll over ditt eget liv og lærer hvordan du kan hjelpe andre til å forstå at de selv har ansvar for å skape det livet de ønsker å leve.
 • Mine effektive redskaper og formler har vært til stor hjelp for mange av mine kursdeltakere. Du får mine beste og nyeste formler og redskaper og lærer å integrere dem i ditt liv. Når de så har landet i ditt system får du anledning til å bruke dem på andre og hjelpe dem til å få samme vekst og transformasjon
 • Mentorformelen du lærer her hjelper deg å gå direkte til sakens kjerne og avdekke kjernen til problemet eller utfordringen. Du lærer å utvikle et laserblikk for hva som stopper deg selv og andre og får gode verktøy til å skape den forandringen du ønsker.
 • Mentor Utdannelsen er for deg som lengter etter å være en del av et fellesskap av likesinnede som også vil vokse og utvikle seg på en kjærlig og oppløftende.  
 • Utdannelsen har til hensikt å skape rom for å høyne bevisstheten og legge til rette for at nye erkjennelser kan lande. Du vil bli en del av et fellesskap av spennende, engasjerte og positive mennesker. Det legges opp til at hver enkelt kan vokse og utvikle seg i sitt eget tempo på en støttende og selvkjærlig måte.