Nytt år og nye muligheter

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Så har vi kommet noen uker inn i det nye året. Jeg er full av begeistring. Det er så mye som har landet for meg i året som har gått. Det har vært erkjennelser, vekst og suksess. Ønsker har blitt infridd, mål har blitt nådd og drømmer realisert.

Jeg har innimellom tråkket noen «gamle mønster» og virkelig fått oppleve hvor mye vekst det er i våre såkalte problem og utfordringer. Der hvor det er et problem er det alltid en løsning. Det er bare ikke alltid vi ser løsningen fordi vi har det så travelt med problemet.

Jeg har virkelig lært verdien av å heve meg fra problemet og vokse ut av mønsteret og gjøre de forandringene som trengs for å få det slik jeg gjerne vil ha det.

Hver gang jeg skal i gang med noe nytt betyr det å gå ut av komfortsononen og gjøre noe jeg ikke er vant med. Å endre vaner er nødvendig hvis vi vil forandring. Hvis vi fortsetter å gjøre det vi alltid har gjort kommer vi til å få det vi alltid har gjort. 

Jeg har i løpet av de siste årene gjennom kurser i inn og utland bygget meg opp et fantastisk nettverk av mennesker som også realiserer sine ønsker og drømmer. Nettverket har vært det som har hjulpet meg å holde tråden når mønstrene har strammet seg til og utfordringene dukket opp.

Jeg har i tillegg benyttet meg av en coach for å kunne bryte gjennom hindringene. Det er supert å ha et annet menneske med på laget. Det insprierer meg virkelig å coahce andre mennesker også. Det er virkelig motiverende å se hvor stor forandring mennekser kan gjøre på kort tid.

Det er med forventning og spenning jeg ser frem til et nytt år og nye muligheter. Jeg elsker å reise og har planlagt mange reiser i året som kommer. On en uke reiser jeg til London for å videreutdanne meg til suksesscoach. I februar drar jeg på kosetur til New York og i mars er det Skottland som står for tur. Jeg vet 2012 blir et fantastisk år.

Kjærligst May-Bente

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....