Har du suksess

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Hva er din definisjon av suksess? Forskjellige mennesker definerer suksess på forskjellige måter. For noen er suksess ensbetydende med rikdom og berømmelser. Suksess er både et begrep og en opplevelse. Det som er suksess for deg er ikke nødvendigvis suksess for meg. En jente i 20 årene som jeg traff i London var snart ferdig med studiene sine. Hun sa at for henne var suksess en dyp indre følelse av glede og lykke. Ulike mennesker har ulike definisjoner på suksess. For noen handler det om materielle ting, å få en million i banken, bli kjendis, reise jorden rundt. Det er mange ting som ser ut som suksess. Det viktige spørsmålet er hva er suksess for deg. Hva får ditt hjerte til å synge? Hva skaper mening i din hverdag?

Selv om mange mennesker strever etter å oppnå materielle ting, handler ikke suksess om å ha en million kroner i banken. Suksess er en følelse og en opplevelse. Følelsen av suksess er noe vi kjenner inni oss. Det er hvordan du har det i det daglige, hva du føler om deg selv og ditt liv hver dag som er viktig. Om andre ser deg som suksessfull betyr ingenting hvis du ikke selv føler deg suksessfull.

Så da er spørsmålet mitt til deg: Føler du deg suksessfull? Hva skal til for at du kan føle deg suksessfull i dag. Hva er suksess for deg. Hvordan kan du skape mer suksess i din hverdag. Hva kan du gjøre i dag som gir deg en følelse av suksess?

Du kan bestemme deg for akkurat nå å beslutte deg for å føle deg suksessfull i dag. En måte å gjøre det på er å begynne å liste opp dine suksesser små og større.

 

 

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....