Lever du et rikt og godt liv?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

                    

Tenk deg fremover i tid, til du er 80 år. Hvordan har livet ditt vært? Forteller du barnebarna at du har levd et rikt og godt liv?

Er det slik du lever livet ditt nå, eller venter du på en dag….

Hvordan tror du livet vil være når du er 80, hvis du ikke gjør noen forandringer med det du ikke er fornøyd med nå? Hvordan tror du livet ditt vil være hvis du starter allerede i dag å gjøre forandringer?

Hva med å beslutte seg i dag for at NÅ er øyeblikket til å ta tak i det du ikke er fornøyd med i ditt liv og skape de forandringene du ønsker deg. Dagen i dag legger grunnlaget for morgendagen og dagen etter det og dagen etter det.

Hvis du ikke allerede er 80 år, har du fremdeles tid før din 80 årsdag til å skape et rikt og godt liv. Det er enkelt å gjøre forandringene når du har de riktige redskapene. Det gode liv starter innenfra, fra dine tanker, ord og følelser. Når du endrer dine tankemønster gir det noen andre følelser som igjen gir noen andre handlinger.

All forandring starter i det indre. Vi trenger å ta en bestemmelse, og beslutte oss for det vi egentlig ønsker oss. Så lenge vi har fokus på det vi ikke ønsker kommer vi lenger bort fra det livet vi egentlig ønsker oss.

Skift fokus, gjør de indre endringene som må til i ditt indre så begynner den ytre verden å forandre seg.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....