Vær din egen heiagjeng

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Vær din egen heiagjeng

Å ha tro på seg selv er et valg. Det er du som er sjefen i ditt liv. Det er ikke nødvendigvis de mest talentfulle som gjør mest suksess. Det er de som velger å tro at alt er mulig og fortsetter å tro på det selv om de møter utfordringer på veien.

Kjennetegnet ved mennesker som gjør suksess er at de er ustoppelig. I stedet for å si nei det går ikke, leter de etter løsninger og muligheter.

Selv om de møter motgang lar de seg simpelthen ikke stoppe. De fortsetter hele tiden å ta små skritt mot målet og det er det som etter hvert gir stor suksess. Derfor er det ikke nødvendigvis de som er mest talentfulle som får suksess. Det handler om en vilje, et mot, å være u stoppelig og utholdende og ha tro på at det er mulig.

Hva er virkelig suksess i ditt. Suksess for meg er å leve det livet jeg elsker å elske det livet jeg har. Suksess er en følelse og en opplevelse som jeg kjenner inni meg. det nytter ikke om andre mener jeg er suksessfull, hvis jeg ikke mener det selv. Suksess handler om hvordan jeg kan fylle livet med glede. Når jeg gleder meg over meg selv, mitt liv og dagen gir det drivkraft til å gå for det jeg ønsker. 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....