Holder du deg selv tilbake?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

17. mai reiser jeg til London for å delta i Unleash the power within med Tony Robbins. Det handler om å bryte grenser og gjøre noe som er utenfor komfortsonen. Det handler om å transformere frykt til power. Jeg kommer til å gå på glødende kull og gjøre mange andre ting som er utenfor min komfortsone.

Om jeg gleder meg? Ja, gru- gleder meg. Det blir vanvittig spennende å erfare min egen reaksjon. Mine mønster vil helst sikker komme i spill. Den indre dialogen vil sannsynligvis gå på høygir » Det går ikke, hvordan skal det kunne la seg gjøre, osv»

Jeg skal ta noter, observerer og dele med dere når jeg kommer tilbake. Det blir spennede å se hvor jeg selv holder meg tilbake. Jeg kommer helt sikkert til å møte min frykt.

Heldigvis har jeg mye erfaring i å transformere fyrkt til power. Jeg har brutt så mange grenser, endret så mange mønster i løpet av de siste årene, og det gir alltid forandringer utenfor meg når jeg endrer inni meg. Det blir vanvittig spennende å se hva som skjer på kurset og ikke minst hvilken virkning transformasjonen har på meg selv og mitt liv etterpå.

Det handler om å gjøre drømmer til virkelighet og det er mitt spesialfelt. Jeg gleder meg utrolig mye til å dele når jeg kommer hjem. Frem til da vil jeg NYTE å være i prosessen.

Ha en fortryllende weekend

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....