Hva fyller din innboks?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Her er en melding som dukket opp som en liten sol i min innboks og lyste opp min dag:

«Det er så fantastisk herlig å kikke innom deg og lese dine gledeshyl og inspirerende god-ord. Suverent å få dine SUPRE NYHETSMAIL.

Stå på! Du skaper virkelig magi du og det er jo helt vidunderlig stort. Det er veldig inspirerande å følge med deg på veien. Gir meg nytt mot.

Hipp Hurra for deg og suksessen din!» 

Når slike tilbakemeldinger havner i min innboks blir jeg utrolig takknemlig og ydmyk. Her sitter jeg med min computer og skriver noen ord om livet mitt, deler mine erfaringer, utfordringer og gir tips til løsninger, så gir det mot og påfyll til andre.

Livet er egentlig veldig enkelt og utrolig deilig. Å jeg er så fantastisk takknemlig for at jeg har våget å gå for mine drømmer, at jeg har vært villig å gjøre feil og prøve på nytt og på nytt. Det har resultert i mange sideveier, men også noen herlige snarveier.

I nyhetsbrevene, på mine kurs, i Vip klubben og når jeg coacher deler jeg videre de gullkorn som har tatt meg til det livet jeg lever nå. Et liv jeg elsker med mennesker jeg beundrer og nyter å være sammen med. En jobb som jeg tidligere bare har våget å drømme om.

Ønsker du nyhetsbrev fulle av inspirasjon, påfyll og kjærlige tips så kan du klikke oppe i høyre hjørne så får du mine deilig tips til hvordan du ka skape magi i ditt liv.

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....