Livet kan faktisk være et supersexy eventyr med deg som deltaker, hvis du vil.

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Lar du livet gå på autopilot og gjør det samme om og om igjen, selv om du kanskje ikke er helt fornøyd? Fortsetter du med de samme rutinene selv om du kjeder deg, er sliten trett og lei?

Det trenger ikke være slik. Du kan alltid bli den personen du ønsker å være, du kan alltid få det livet du drømmer om. Det hele kommer an på en person og det er deg.

Du kan ta andre valg for deg selv. Du kan velge å heve standarden til et nytt nivå. Du kan velge å heve ditt liv til et nytt nivå.

Det er mulig. Jeg har selv gjort det og hatt mange på kurs og til coachingsamtaler som har gjort det samme. Jeg vet at det også er mulig for deg å leve det livet du drømmer om.

Det handler om å ta noen andre valg, gjøre noen andre ting, endre ditt mindsett om deg selv og ditt liv.

Du er den som tenker inni ditt hode. Dine tanker skaper følelser som fører til handling som igjen gir deg det livet du har. Alt du trenger å gjøre er å endre ditt mindsett, fordi det gir deg noen andre tanker som igjen gir noen andre følelser som igjen gir noen andre handlinger og et annet liv.

Egentlig er det superenkelt. Den ytre verden er en refleksjon av vår indre verden, vårt tankemønster, våre overbevisninger og følelser. Når vi gjør endringer i den indre verden skjer det etter hvert endringer i den ytre verden. Det er virkelig magi. Det handler om å selv være den forandringen du ønsker å se i ditt liv.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....