Magiske øyeblikk

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jeg har hatt en pinsehelg full av magiske øyeblikk. Jeg har nytt sommerværet på hytta vedTregde i Mandal med mann og barn. Magiske dager med båtliv, krabbing, bading, fisking, grilling på svaberg og oppfriksende dukkerter fra bryggen. Livet er herlig.

Livet er fullt av magi. Livet er fullt av fantastiske øyeblikk. Livet er fullt av gleder. Livet er fullt av nytelse. Hvorfor er det slik at noen ganger går alt dette vakre alle livets bonuser oss hus forbi? Hvorfor er det slik at vi kan kave rundt i hverdagen uten å se alt det vakre, all magien rundt oss?

De siste årene har jeg fundert mye over disse spørsmålene. Det er fordi mitt liv for ti år siden var fullt av mørke, sykdom, problemer og utfordringer. De siste årene har det derimot vært fullt av magisk, herlige og fantastiske øyeblikk.

Jeg nyter virkelig denne forandringen, vel vitende om at det handler om min egen indre forandring som har skapt forandringer som ringer i vannet rundt meg.

Jeg nyter friheten, jeg nyter å ha alle de jeg elsker rundt meg, jeg nyter å være full av energi, jeg nyter å skape transformasjon i andres liv og jeg nyter å skape magiske stunder.

Hva er det som gjør at alt dette popper opp i mitt liv nå? Hvor har det vært før? Har det ligget i dvale?

Nei. Mulighetene har alltid funnets, men det er først nå jeg jeg er i stand til å nyte dem. Det er først når jeg har endret det i meg som holdt meg fast i det jeg ikke ønsket at jeg kan tillate alt dette deilige i mitt liv.

Det er først nå jeg har på meg «briller» som filterer for alt dette fantastiske. Jeg gleder meg når jeg står opp om morgene og tenker hva blir mine magiske stunder i dag. Hva vil gi meg boblende glede i dag.

Allerede mens jeg gnir søvnen ut av øynenen kan jeg  kjenne godfølelsen bre seg som en sol i kroppen min. Det er et magisk øyeblikk. Det er noe som skapes av mitt fokus. Det er noen jeg selv velger. Hver dag.

Jeg har gjort andre valg før og hatt en annen følelse og et annet liv. Det er derfor jeg er så utrolig takknemlig for det livet jeg lever nå. Så takknemlig for at jeg var modig nok til å våge å gi slipp på mine begrensninger og gå for det jeg virkelig ønsket meg selv om andre sa det var umulig. At jeg var modig nok til å bryte mønste, våget å gå  utenfor min komfortsone om og om igjen.

Så hvis du er i en siutasjon som virker umulig akkurat nå, så vil jeg så gjerne gi deg mot, inspiratsjon og tro på at det er mulig også for deg å gjøre noe. Det finnes magiske øyeblikk i ditt liv også, selv om det noen ganger kan være vanskelig å se det.

Hvis du tar på deg «de magiske briller» og går ut og leter etter små magisk øyeblikk vet jeg at du vil finne dem. Kanskje du finner et i dag, kanskje du finner flere. Vårt fokus påvirker vårt liv. Hvis du endrer litt på det du fokuserer på vil livet endre seg litt. Hvis du endrer mye, hvis du endrer dine briller vil livet ditt endres mye. Lykke til med din oppdagelsesferd, og begynnelsen av ditt nye magiske liv.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....