Hvilke mennesker omgir du deg med?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Vi omgås andre mennekser hele tiden. Noen mennesker har en tendens til å klage på alt og alle. Har du merket at når du har vært sammen med noen mennekser så er du full av overskudd og energi, mens når du har vært sammen med andre er det stikk motsatt? 

Hvis du tenker over en gjennomsnittsdag i ditt liv. Hvor stor del av dagen er du sammen med mennesker som gir deg god energi? Hvor stor del av dagen er du sammen med mennesker som tapper deg for energi?

Hva hadde skjedd hvis du var mer sammen med de menneskene som løfter deg? Hva kan du gjøre akkurat nå, i dag for å være mer sammen med disse menneskene?

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....