Wow, det er så utrolig

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jeg er så utrolig takknemlig, glad og stolt. Jeg har nettopp kommet hjem fra en deilig uke i min fars hus i Spania.

Det er alltid godt med ferie, og denne uken har virkelig vært en positiv oppladning og masse nytelse for meg. Det har gitt meg et fugleperspektiv på meg selv og mitt liv. Selv om jeg fremdeles synes at visse ting går litt sent, ser jeg nå utrolig tydelig hvor stor suksess jeg har hatt de siste årene.

Jeg er opptatt av å nyte suksessen underveis og snakker mye om det. Det var derfor jeg besluttet meg for å sette meg ned og virkelig telle mine suksesser på denne ferien. Wow, det er så utrolig!

En drøm har for meg alltid vært å ha en jobb hvor jeg har frihet til å reise og oppleve nye ting. En jobb hvor jeg møter andre mennesker og lærer nye ting.

Så mens jeg lå på solsengen begynte jeg å telle mine reiser de siste 4 månedene. Det ble nesten 18 ganger i luften med ulike flyselskaper.

Jeg har vært flere turer til utlandet i jobbsammenheng for å oppdatere meg og lære nye ting som jeg kan lære videre til mine kursdeltakere. Jeg har vært på jentetur med noen venninner til Aberdeen. Jeg har vært på kjærestetur med mannen min til New York og nå en familietur med mann og barn til Spania. Jeg elsker det virkelig.

Når jeg sa opp stillingen min som lektor i skolen for noen år siden var det fordi jeg hadde en drøm om å ha frihet til å reise når jeg vil. Nå lever jeg virkelig den drømmen og nyter det.

Hva er din drøm? Hva drømmer du om? Hva er det du tenker, wow det ville vært utrolig hvis det skjedde? Hva kan du gjøre allerede i dag som vil ta deg et skritt nærmere drømmen?

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....