Min sommerkjærlighet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Min sommerferie er full av kjærlighet. Nei, jeg har ikke møtt en ny flamme. Jeg er fremdeles sammen med min deilige kjæreste gjennom mange år.

Kjærligheten har mange former. Det viktigste er at det ikke er en ytre dimensjon. Kjærlighet er noe vi alle har inni oss. Kjærligheten finnes som en sol inne hver enkelt.

Min sommer er full av kjærlighet fordi jeg har valgt å rette fokuset bort fra frykt til og innover til min egen kilde av kjærlighet. Selvkjærlighet er ikke egoistisk. Det handler om å vende fokuset innover og nære seg selv med kjærlighet.

Noen ganger har vi opplevd ting eller gjort oss erfaringer som har gitt oss overbevisninger og mønster som gjør oss redd for å si feil, redd for å ikke være gode nok, redd for… 

«When we allow love to flow, we melt down the fear we have created»

Min deilige erfaring er når jeg lar min kjærlighetssol skinne så lyser det opp mine forhold og livet mitt ellers. Men det er ikke andre eller situasjonene som gir meg kjærlighet. De speiler bare den kjærligheten jeg har i meg.

I love life  

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....