Jippi, tilbake på jobb

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Nå er sommerferien over. Jeg fryder meg over å være i jobb igjen. Jeg elsker jobben min. Jeg føler meg så utrolig heldig som får lov å gjøre det jeg elsker.

Jeg har hatt en fantastisk ferie med grilling, krabbing, sene kvelder, koselige besøk, deilige båtturer, gode familiestunder og hyggelige opplevelser. En deilig sørlandsferie på hytten i Mandal.

For meg er det slik at verden er som jeg er. Det vil si at min indre verden mine mønster og overbevisninger er som briller jeg ser verden gjennom.  Vi mennesker har forskjellige mønster og overbevisninger og reagerer derfor forskjellig på det vi erfarer. Jeg har i løpet av de siste årene endret mange av mine begrensende overbevisninger og skapt store forandringer i mitt liv. Det er noe jeg har fokus på hele tiden.

Det handler ikke om å forandre andre eller omstendighetene. Det handler om å endre mine egne tanker og overbevisninger og så skjer forandrignene nesten av seg selv.

I sommer har jeg øvet meg på å nyte alt det deilige ferien åpner for og være oppmerksom og tilstede i øyeblikket. For meg har selvkjærlighet og det å lytte til hjertet vært det viktigste. Det har gitt meg de skjønneste opplevelser.

Jeg har øvet meg på å gi slipp på kontrollen og bare være. Det har virkelig gitt mer smak. Sommeren har vært magisk. Jeg har vært i flyten og følt en sterk kjærlighet og takknemlighet.

Nå er ferien over og jeg gleder meg til å fortsette denne reisen i mitt indre utover høsten. Jeg er spent på hvilke forandringer som skapes, hva som dukker opp i mitt liv utover høsten når jeg lar kjærligheten flomme og gir slipp på flere begrensende mønster og overbevisnigner. Jeg gleder meg til å dele. Ha en kjærlig høst med glede og flyt.

1 kommentar

  1. SIV

    Hærlig å høre.Finn lyset,vit at det er inni deg.Se deg rundt,og definer di tingene i livet som bør endres eller fjernes for at du skal finne tilbake til deg selv.Tro meg dette er vegen til evig lykke.klem siv

    Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....