Hurra for mennesker som våger å utfordre seg selv

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

May-BenteDenne uken har jeg vært mye på gulvet med lederopplæring, kurs i presentasjonsteknikk, coaching og workshops. Jeg digger å være kursinstruktør å få være med mennesker når de pusher og bryter grenser.

Tårer som triller når følelser berøres, stoltheten som stråler når barrierer brytes og blikket som lyser når nye ting mestres.

Det slutter aldri å fasinere meg hvor mye vi egentlig har å gå på. Hvor mye vi mange ganger begrenser oss selv. Å få være med mennesker som gir slipp på egne begrensninger og står frem som den de er, er en gave.

Å se mennesker som våger å utfordre seg selv, sine vaner og ta steget utenfor komfortsonen og gjøre det de egentlig ikke våget. Å se frykt mønster forsvinne og mennesker blomstre av lykke er fantastisk. Heldige meg

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....