Jentepower

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Vi er godt i gang med jenteworkshoppen. Så skjønt å være i gang med en så herlig gjeng jenter. Jeg gleder meg til å følge dem disse ukene og gi dem redskaper og verktøy til å bygge indrestyrke, tro på seg selv og mot til å være gjøre og ha det de ønsker seg i sitt liv.

Vi hadde en pangstart første kvelden hvor jentene gikk hjem med mange nye ah-ha opplevelser. De fikk masse redskaper og verktøy til å begynne å styrke troen på seg selv og begynne å se seg selv som det fantastiske mennesket de er.

Jeg gleder meg så til fortsettelsen og synes jeg er utrolig heldig som får være med å bidra i andre mennesker liv.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Magiske øyeblikk

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt....