Magiske øyeblikk

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Det har vært deilig å ha en pause og nyte noen uker i Thailand nå før jul. Jeg elsker livet mitt. Jeg elsker jobben min, barna mine og mannen min. Det å virkelig kunne trykke på pauseknappen noen uker og leve uten klokke og med kort klær fra morgen til kveld har virkelig vært fantastisk.

De magiske øyeblikkene har stått i kø. Jeg har flere ganger tatt meg selv i å ha tårer i øyenkroken og nesten måtte klype meg selv i armen. Det å ha alle barna mine rundt meg.Opplevelsene vi har skapt sammen som famile har vært fantastiske. Feire 10 års dagen til minsten, leke og shoppe sammen med tenåringene, romantiske turer på stranden sammen med mannen min, bading, sol, dykking, oppdagelses turer, nydelige matopplevelser og et fantastisk vertskape har gjort at de magiske øyeblikkene har stått i kø.

Det har slått meg at hverdagen er full av magiske øyeblikk.Ofte er det bare det at vi er for travelt opptatt til å legge merke til alt det fantastiske vi opplever. Nå som adventstiden er her er det kanskje på tide å stoppe opp litt i hverdagen å nyte øyeblikkene.Virkelig ta seg tid til å synke ned i julestemingen. Det er ingen som kan gi oss julesteming. Det er en individuell følelse som skapes inni hver enkelt. Det er bare du som kan skape julesteming inni deg. Så hva trenger du for å føle julesteming?

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..

Lever du et liv du elsker?

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg har valgt å leve et liv jeg elsker. Gang på gang takker jeg meg...

Å nyte livet

Mitt liv har vært preget av mye vekst det siste året. Det har buldret og braket noe skikkelig...