Yes I did it!!!

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Så var nok et ønske realisert. Føler meg ydmyk, rørt og utrolig boblende glad. Samtidig er det sårt. Så underlig å romme så mange følelser på en gang. Det er virkelig bare deilig. Sånn danse- juble -deilig.

For ca et år siden fikk jeg forespørsel om jeg ville si noe etter et kurs jeg var på. Jeg hadde veldig lyst, men følte på en virkelig sceneskrekk i det kameraet gikk på. Det var veldig merkelig. Jeg ble på en måte helt satt ut og fikk snakket meg fra å gjøre det. Jeg oppdaget en frykt for hva andre ville si, tenk om det ikke var bra nok, tenk om jeg ikke fikk sagt det jeg ville, tenk om det stoppet opp. Alle mine begrensende overbevisninger kom veltende frem.

Selv om jeg ikke filmet den dagen fikk jeg virkelig en gave i form av å bli bevisst hvordan jeg selv holdt meg tilbake. Jeg bestemte meg for å utfordre denne frykten og endre disse begrensende overbevisningene.  I begynnelsen tok jeg frem «nå ordner vi opp i dette gearet» og gikk utenfor komfortsonen og filmet (feal the fear and do it anyway). Men da satte selvsabotasjen inn med full styrke. Enten så røk PCèn eller så forsvant filmen, eller så gikk batteriet tomt.

Da jeg tok meg i å unnskylde meg med at jeg ikke hadde noen som kunne gjøre det, at det ikke var klart osv forstod jeg at jeg selv holdt meg tilbake. Det handler i min verden aldri om ytre ting eller andre mennesker. Det handler om meg og hva jeg føler at jeg fortjener. Så min vei til filmen har vært å bære med meg kameraet det siste halvåret på omtrent alle kurs jeg har vært. Jeg har filmet meg selv, filmet andre, intervjuet kjendiser, intervjuet bedriftsledere, intervjuet kursdeltakere og meg selv. Samtidig som jeg har næret meg selv, pleiet meg selv og gitt meg all den omsorg jeg har trengt i denne prosessen.

Alt ligger nå klar på PCèn til bruk. Mannen min har brukt utallige timer på redigering. Jeg er så takknemlig, ydmyk og glad. Nå er det klar til å deles. For det er først nå jeg føler jeg fortjener det. Det er først nå de begrensende overbevisningene har sluppet taket og jeg elsker meg nok til å dele. Da dukker hjelpere opp, da er det flow og en sann nytesle å realisere ønsker. Jeg er vilt begeistret over hvor mye nytelse det er i manifesteringsprosessen. Og så fint at vi får ønsker som hjelper oss å få begrensende overbevisninger til overflaten, slik at vi kan gi slipp og åpne opp for mer av den vi virkelig er. Så nyt filmen, det kommer mer………..

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..