Rørt, glad, takknemlig og stolt

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Det er snart sommerferie. Jeg holder på å lande de siste prosjekter før jeg drar på ferie. Et av prosjektene er å lage ferdig videoer fra deltakerne på Coach Mentor Utdannelsen. Jeg føler meg uendelig takknemlig for å følge deltakerne i 9 måneder og se hvordan hver enkelt transformerer og løfte sitt liv til et nytt nivå.

Jeg blir rørt av deres tilbakemeldinger. Deres takknemlighet og forandring rører meg dypt. Jeg er så glad for at de viser meg tillit og at jeg får være deres guide, lærer og coach. Jeg er uendelig ydmyk over de skjønne mennesker som deltar på utdanningen. Det skapes en spesiell steming og nære vennskap utvikles blant deltakerne. Gruppen vokser og utvikler seg sammen, de støtter og heier på hverandre. Å få lov å være reiseleder på denne reisen gjør meg stolt.

Jeg er stolt og glad for at jeg lyttet til min intuisjon og skapte Coach Mentor Utdannelsen den gangen for 4 år siden. I oktober er jeg klar for det 4 kullet. Det gleder jeg meg veldig til. Men akkurat nå nyter jeg å gå gjennom videoene fra tidligere år og høre tilbakemeldinger, se transformasjoner og nyte stemingen. Jeg er uendelig takknemlig for at disse skjønne menneskene stiller opp og deler sine erfaringer på video. Det er stort, det er modig å dele på video, for mange er det å gå utenfor komfortsonen, langt utenfor komfortsonen. Men, de sier de vil gjøre det for meg, fordi de er så takknemlige og fordi de gjerne vil at andre skal vite noe om hvor fantastisk de synes utdannelsen er. Hva kan jeg si,- jeg er uendelig rørt, glad, takknemlig og stolt.

Her er en liten smakebit på en video jeg har laget fra tidligere kull på utdannelsen:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..