Du er allerede GOD NOK

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

modul3Du er allerede GOD NOK! Du er et fantastisk menneske med en unik indre styrke, en stor power og kraft. Det er noe vi alle mennesker er født med. En livskraft av kreativitet, livsglede, kjærlighet, mot, entusiasme. Vi har en helt intakt indre guide som vi ikke trenger å lære å bruke, fordi den ligger der alltid tilgjengelig.

Likevel er det mange mennesker som lever et redusert liv. Et liv som ser fint ut fra utsiden, men som inni ikke føles godt. Du trenger ikke nøyes med et redusert liv. Du trenger ikke leve et fasadeliv som ser fint ut, men som ikke føles godt. Du har en herlig medfødt indre livsglede, kjærlighet, begeistring, lykkebobler. Alle de gode følelsene er en naturlig del av deg.

De finnes ikke i nytt hus, ny mann, ny jobb osv. Du har dette indre skattekammeret alltid tilgjengelig. Vi er født med den. Du har sikkert sett små barn. De har denne livskraften, som en sol av glede, begeistring, entusiasme. De lever ut fra sin essens og føler seg fantastiske som den de er. Vi har alle vært disse barna.

Etterhvert som vi vokser opp opplever vi å få tilbakemeldinger om å ikke gjøre slik, slutte med det. Vi opplever å bli avvist, kritisert, sammenlignet med andre osv. Vi lærer om oss selv og verden. Vi lager oss overbevisninger og tanker om oss selv, hva vi fortjener, hvem vi er. Noen av disse tankene og overbevisninger er positive støttende, andre er begrensende. Jeg liker å sammenligne de begrensende som skyer rundt vår indre sol og livskraft.

Mange begynner etterhvert å leve ut fra skyene. Det vil si de innretter livet sitt slik at de kan unngå å bli såret. Det forteller seg alle mulige slags historier for å unngå å gjøre feil, unngå kritikk, unngå avvisning. Når man lar slike begrensende tanker styre, mister man kontakten med den man egentlig er. Og slik trenger det ikke være. Det finnes en metode til å komme tilbake til seg selv, til å åpne opp for livskraften og leve ut fra den du egentlig er og ikke den du har blitt.

Det er fantastisk å se hva som skjer når mennesker åpner opp for at mer av den de egentlig er får komme frem. Jeg har hjulpet hundrevis av mennesker med nettopp denne prosessen de siste årene og har gir nå deg en mulighet til å få 3 GRATIS videoer med mine beste tips til hvordan du kan åpne for din indre livskraft nå. Du finner videoene her: www.denindreguide.no

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..