Fin ytre fasade, men likevel noe som mangler?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

grunder1

Du har kanskje en ok jobb, en fin familie og utad ser din hverdag fin ut, men inni deg kjenner du at det er som om det er noe som mangler?

Synes du det er vanskelig å merke dine beholv? Har du lett for å «please» andre? Tviler du på deg selv, hva du egentlig ønkser?

Lengter du etter en hverdag hvor du føler deg dypere forbundet med deg selv og andre? Hvor du føler mer glede, overskudd, frihet og lykkebobler?

Kanskje du tenker at jeg burde være fornøyd, det går jo ganske bra, jeg har det jo ikke så verst. Men hvis det er slik at noe i deg hvisker eller roper om noe annet, så er det virkelig signaler å ta på alvor.

Det betyr ikke nødvendigvis at du skal skifte ut mannen, skifte jobb, flytte utenlands eller dra på jordomseilig. I de aller fleste tilfeller så handler det om å flytte fokuset fra å leve utenfra og inn til å leve innenfra og ut.

Det vil si å begynne å lytte til deg selv og din indre guide. Den du egentlig er. Den du er født som. Essensen av deg som er glede, begeistring, lykkebobler og allle de gode følelsene.

I onlinekurset Den Indre Guide hjelper jeg deltakerne med å finne inn til sin kjerne og begynne å leve ut fra den de egentlig er og ikke ut fra hva andre mener de burde, eller forventer. Det handler om å åpne opp kontakten til seg selv og snu fokuset utenfra og innover. Da lukker man opp for de gode følelsene og kan virkelig utnytte sitt eget potensiale

På mandag 22 august kl 17.00 har jeg et gratis onlinekurs hvor du kan lære mer om dette. Du kan sikre din plass her:https://app.webinarjam.net/register/17321/2efb2013eb

Bli en (4)

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..