Visste du at jeg en gang var livredd for å stå foran kamera og på scenen?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

KameraDet er faktisk ikke lenge siden, jeg gjemte meg når noen ville jeg skulle si noen ord på video eller ble livredd hvis det var snakk om TV eller radio intervju. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle stå på scener foran flere tusen mennesker og trives med det. Jeg er veldig ydmyk og takknemlig for den reisen jeg har vært på de siste årene. For nå merker jeg at jeg stortrives både bak kamera og på scenen. (Ganske utrolig for meg som gjemte meg når noen ville jeg skulle si noen i forsamlinger).

 

Kanskje du lurer på hva som har skjedd, hvilken pille jeg har tatt? Sorry det er ingen pille for det. Men det er en løsning og det er å rydde ut begrensende overbevisninger og mønster og åpne opp for den du egentlig er kan få komme mer frem: Jeg føler meg tryggere, gladere, er mer tilstede og stortrives både foran kamera og på scenen. Pillen heter den Indre Guide. Det er her jeg har samlet det jeg selv har brukt for å komme fra å være livredd til å trives på scenen og foran kameraet. Det er det jeg selv har brukt for å skape en jobb jeg elsker og totalt ryddet i alle relasjoner og skapt kjærlige og nærende relasjoner til mine ungdommer, mann og de jeg har rundt meg.

Jeg har lært dette til andre og de får de samme resultater.

Jeg har lært det jeg selv har brukt for å få fra å la meg stoppe av begrensende tankemønster og historier om at det ikke går, jeg kan ikke, hva vil andre si, tenk hvis det ikke er godt nok, tenk hvis…. osv. til å føle glede over å være meg og kunne bidre med det jeg dypest sett elsker å gjøre. På mandag er jeg klar for å ta en ny gruppe mennesker gjennom den samme prosessen: Jeg gleder meg veldig til å være deres veiviser på veien tilbake til seg selv og sitt hjerte, uten de gamle begrensende tankemønstrene. Når vi endrer i tankene så gir det andre følelser som gir andre resultat.
Handling gir forvandling, men kun hvis vi har det indre med. Hvis vi fortsetter å gå rundt med det samme tankemønsteret og de samme overbevisningene så fortsetter vi å få de samme resultatene uansett om vi handler. Vi opplever da et steg frem og to tilbake. Jeg har vært der og. Det er kanskje det mest frustrerende å vite at det starter i det indre og likevel skape resultater jeg ikke ønsket.
Min løsning på det har ALLTID vært å søke hjelp. Hver gang jeg opplever å stoppe meg selv, eller at mine resultater ikke er slik jeg ønsker, søker jeg alltid hjelp fra noen jeg har tillit til som har løst det jeg selv står i. Når jeg ikke gjør det føles det som hønen som flyr rundt uten hode, uten retning og det er utrolig frustrerende.

Hvis du tenker at jeg kan hjelpe deg har du en unik mulighet akkurat nå

I løpet av 6 uker luker vi ut i dine begrensende tankemønster (de som stopper deg fra å være, gjøre og ha det livet du ønsker) og fyller på med støttende overbevisninger. Vi hjelper deg å skrelle av lag av mønster og overbevisninger som andre har fortalt deg slik at mer av den du egentlig er kan komme frem. Det er en innenfra og ut forandring som beskrives som en indre revolusjon av deltakerne. Tenk hva en indre revolusjon vil gjøre for dine ytre resultater? Det er magisk hva deltakerne får ut av onlinekurset Den Indre Guide. Nettopp fordi de endrer i det indre, istedet for å forsøke å handle seg til resultatene med det samme tankesettet. For mer info om Onlinekurset Den Indre Guide starter opp 5 september her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..