Alt du ønsker deg er mulig

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

modul3Alt du ønsker deg er mulig, for hvis ikke hadde du ikke hatt det ønsket. Utfordringen er at det indre, dine overbevisninger, historier og tankemønster (bevisste eller ubevisste) forteller deg noe annet.

Formelen er enkelt. Tanker gir følelser som inspirerer til en type handlinger som gir et resultat. Vi tenker ca 70000 tanker i løpet av et døgn og de fleste av dem er ubevisste (ca 90%). Alle tanker og følelser vibrerer på en viss frekvens, nesten som en radiokanal. Når din vibrasjon (som bestemmes av dine tanker og følelser spiller på kanal 102, er du ingen match til alt det som er på kanal 108.

Hvis du er fornøyd med det som spilles på kanal 102 er det supert. Hvis det er slik at du ikke er fornøyd med det som spilles på kanal 102, kanskje du har problem i relasjonene, kanskje, du ikke får handlet på dine drømmer, kanskje du snakker negativt til deg selv, kanskje du krangler med barna eller mannen, kanskje du har irriterende folk rundt deg når du spiller på denne kanalen?

For å bli en match til det du ønsker deg, er det noe du trenger å gi slipp på. De fleste tror de kan handle seg til det. Det er feil, fordi hvis vi ikke blit bevisste på de overbevisningene, historiene og tankemønstrene som skaper vår vibrasjon i øyeblikket og endrer i det indre, så vil vi fortsette å skape resultater i vårt liv som er en match til disse «gamle utgåtte tankemønstrene»

Når vi forstår at vår opplevelse skapes ut fra de tankene vi har i øyeblikket og at når våre tanker vibrerer på en lav frekvens (bekymringer, tvil, frykt,irritasjon, osv.) så er det mer at det som er en vibrasjonsmessig match til det vi opplever. Når vi forstår at tankene er som skyer og at de beveger seg, når vi forstår at de overbevisningene, de historiene vi forteller oss selv, og de tankemønstrene vi har ikke er noe som er skrevet i sten. At selv om vi prøver så godt vi kan, hjelper det ikke hvis vi har ubevisste tankemønstre som hjelper å «holde oss der vi er»

Det er det vi rydder opp i på Onlinekurset Den Indre Guide. Det er derfor deltakerne får så magiske resultater og deres live, relasjoner og livskvalitet forbedres dramatisk. De føler det som om det har skjedd en indre revolusjon. De opplever større indre, fred, mer kjærlige relasjoner, de opplever at andre respekterer dem, og ønsker lander på mystisk vis.

Jeg er dypt ydmyk og takknemlig hver gang deltakerne deler deres mindblowing resultater. Det er derfor jeg gjør det jeg gjør, fordi det gjør en forskjell for andre mennesker. Vil du at jeg skal hjelpe deg å gjøre en forskjell i ditt liv, så er det i dag du skal handle og ta action. For i dag er siste sjanse til å bli med på onlinekurset Den Indre Guide. Vi starter opp i morgen

Så hvis du er klar for en NY START i ditt liv. Hvis du ønsker deg en ekstra dose tro på deg selv, mer overskudd, energi og livsglede, så har vi en plass til deg. Men, da må du være rask for vi er allerede en god gjeng som er klar til å ta livet til neste nivå og i morgen er vi i gang så da er det for sent. Du sikrer din plass her:  (NB! Delbetalinger mulig) 

Du kan ta kurset hjemme fra din egen stue, fra sengen eller mens du lager middag, støvsuger eller sitter i sofaen med bena på bordet og kaffekoppen klar. Hver mandag i 6 uker får du tilsendt 3 videoer og nedlastbare notater og oppgaver + meditasjonvideoer. Du får også tilgang til en lukket facebook gruppe hvor vi deler tips og erfaringer og i tillegg har vi egne live webinar.

Kurset er for deg som forstår at all forandring begynner i det indre. Som forstår at tankene og følelsene skaper våre resultater og at når vi endrer i det indre så endres vårt liv. Ikke ved å gjøre, handle og kave, men ved å heve vibrasjonen slik at vi blir en match til til noen andre resultat. Er du klar for å heve din vibrasjon og bli en match til noen nye og helt fantastiske resultat? Så er det nå du skal handle i morgen er det for sent. Du sikrer din plass her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..