Det powerfulle redskapet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

caochingI helgen var jeg i Tallinn og hold kurs i coaching for en bedrift. Deltakerne var virkelig forbløffet over den dype og effektive virkningen coaching har. De lærte de helt basic elementene i coaching og prøvde det ut på hverandre. Alle sammen var begeistret over at de kunne komme frem til nye erkjennelser og få så mange aha opplevelser bare ved å bruke en annen måte å kommunisere med seg selv og andre på.

For det er det coaching dypest sett er, en annen måte å kommunisere på og en annen måte å være i verden på.
Disse menneskene hadde alle en jobb hvor de snakket mye med mennesker, de skulle lede mennesker og opplevde at de virkelig fikk et redskap til å kunne løfte og inpsirer andre til nye erkjennelser. De hadde hatt lett for å komme i rollen hvor de skulle hjelpe andre og følte at medarbeidere kom til dem og klaget over alle mulige ting. Når de fikk lære coaching som metode, såg de hvordan de kunne snu samtalen i en annen retning som gjorde at både de og den de snakket om beholdt energien høy og at de sammen kunne finne noen andre løsninger og muligheter.

Hvis du også har lyst å lære coaching og virkelig mestre dette powerfulle redskapet starter Coach Mentor Utdannelsen opp i slutten av oktober både i Avdeling Oslo (oppstart 27 oktober) og Avdeling Bryne (oppstart 28 oktober) Du kan lese mer her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..