Det vil gjøre en stor forandring i livet ditt

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I dag møter du Elin som har deltatt på Coach Mentor Utdannelse.

Elin sier at det å ha vært med på Coach Mentor Utdannelsen har gitt veldig mye. Hun sier «Jeg har fått løftet mitt liv til et nytt nivå. Jeg har lært mye om meg selv og fått gode verktøy som jeg bruker for å heve meg selv og de rundt meg. Jeg har gått mange år på universitetet og lært mye der. Men etter disse 9 månedene med Coach Mentor Utdannelse sitter jeg igjen med noen helt spesielt.

De årene på universitetet har ikke gjort den forandringen i mitt liv som disse 9 månedene på Coach Mentor Utdannelsen har gjort. Det har gitt meg så enormt mye. Jeg har blitt en bedre utgave av meg selv. Vi har vært en veldig god gruppe og utrolig kjekke folk som har støttet hverandre og heiet på hverandre, applaudert hverandre når vi gjør fremskritt. Det har vært veldig verdifullt.

Hvis du vurderer å være med vil jeg si du må slutte med å vurdere. Du må bli med. Det vil gjøre en veldig stor forskjell i ditt liv. Det har gjort mitt liv mye bedre. Det har skjedd en forandring i meg og det merker min familie og de rundt meg. Jeg er veldig takknemlig for det jeg har lært og opplevd de siste 9 månedene. Jeg er veldig takknemlig for at jeg valgte på ta Coach Mentor Utdannelsen

Er du klar til å løfte ditt liv og være et annet sted om 9 måneder, så åpner vi nå for nye deltakerer til Coach Mentor Utdannelsen. Nytt kull starter 27 oktober  2016 i Oslo og 28 oktober 2016 på Bryne. Du kan lese mer her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..