Jeg har kommet gjennom som et annet menneske

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I dag møter du Heidi som har deltatt på Coach Mentor Utdannelsen. Hun sier at hun har kommet gjennom som et annet menneske. «Jeg fungerer og tenker på en annen måte som er bedre for meg og de rundt meg og at hun har fått en livslang glede av å være med på utdannelsen.

Hele prosessen har vært veldig god, sier Heidi. Allerede første dagen kjente jeg jo at det du sa traff og jeg kjente at jeg ble løftet opp og jeg kom hjem full av inspirasjon og hadde allerede da teknikker i forhold til kommunikasjon og en måte å tenke på som var litt annerledes enn før.

Jeg har kjent at ofte før hver samling så er det ofte et eller annet som har hopet seg litt opp, så har jeg ikke hatt det helt greitt i dagene før jeg kom, men så på samlingen så har det bare løsnet seg i løpet av første timen og så går jeg hjem så glad fordi at ting ser annerledes ut. Ting er ikke så vondt eller vanskelig eller ting er ikke et problem lenger jeg har funnet løsningen.

Jeg har fått noen nye innsikter og noen nye sannheter og så har jeg fått prøvd dem litt ut mellom samlingene og så har jeg tatt en ny runde på neste samling og så har ting integrert seg enda mer, så det har vært en god prosess og en utviklende prosess. Jeg føler at jeg har kommet gjennom som et litt annet menneske. Jeg fungerer og tenker på en annen måte som er bedre for meg og de rundt meg

Jeg har gått fra forklaringer og unnskyldninger på hvorfor ting er som de er og hvorfor det må være slik, til å gi slipp og akseptere at ting er som de er. Så er det greitt og så fokuserer jeg på hvordan jeg ønsker at ting skal være eller på det jeg synes er bra slik det er i dag

Jeg får mye mer kontakt med den jeg egentlig er og mitt essensielle meg, uten alle disse overbevisningene og reglene om hvordan ting burde vært Og uten å lure så mye på hva verden rundt synes om det, men mye mer opptatt av hva jeg synes om det. Jeg har blitt mye bedre til å kjenne på hva jeg har lyst til for meg selv

Jeg kjenner at jeg virkelig har snudd måten jeg tenker på og at jeg tar en ting om gangen. Det er virkelig godt å få være seg selv uten å være bekymret for om det er godt nok, uten å tenk hva andre mener om det. Nå er det mer slik at hvis de ikke liker det, så er det helt greitt, så lenge jeg har det bra med meg og mine barn har det bra med meg og det har de

Jeg merker forskjell i familien og hvordan vi kommuniserer med hverandre. Noen ting har vært vanskelige og de har endret seg gjennom de 9 månedene jeg har gått på Coach Mentor Utdannelsen. Og det er ene å alene fordi jeg har endret syn og endret måten jeg møter det på og da får jeg noe annet tilbake. Vi har et mye mer avslappet forhold, mye mer smil og latter mye mindre anstrengt. De tingene som før var et problem er ikke lenger et problem- det gjør ikke lenger noe.

I jobbsammenheng, som teamleder har jeg også hatt god nytte av coachingredskapene.Utdannelsen har gjort at jeg har møtt mine ansatte på en annen måte. Jeg har jo kollegaer som snakker om sine ting, i forhold til andre kollegaer, oppgaver eller andre ting og da har jeg coachet dem. Følelsen du får når du stiller spørsmålene som du ser løser opp ting hos den andre, den er god. Jeg synes det er helt fantastisk når du bare kjenner i hele deg at du er inne på noe- og så ser du at innsiktene kommer i den andre at vedkommende finner noen nye svar enn før. Det er virkelig godt å være en del av- det er gøy!

Så jeg merker at samtalene med de rundt meg er en del annerledes. Jeg har også brukt dette direkte mot barna mine og coachet dem, fremfor å komme med kjeft eller «du må gjøre slik, hvorfor har du gjort slik» så har jeg gått inn med coaching og det har gjort at både jeg og barna mine har sittet igjen med en kjempegod følelse.

Jeg såg deg May Bente på internett flere ganger og så kjent jeg at jeg hadde lyst å være med på Coach Mentor Utdannelsen, men jeg viste ikke helt hvorfor. Så var jeg med på et webinar hvor du sa at hvis du har en ide mer enn 3 ganger så bør du følge den, så kjente jeg dette er mer enn 3 ganger jeg vil så jeg meldte meg på. Det jeg håpte å få ut av det var at jeg kunne få noen innspill til hvordan jeg kunne være bedre overfor barna mine, være med å løfte dem bedre, vennene mine og ikke minst meg selv. Så tenkte jeg jeg har lyst å bruke det i livet mitt. Men jeg hadde ikke de store forventningene til akkurat hvordan, men jeg kjente bare i magefølelsen at jeg skulle være med.

Jeg synes at May Bente har vært veldig inspirerende som kursholder og coach. Hun har sett oss enkeltvis og møtt oss på en veldig god og varm måte. Hun har en egen evne til å se litt gjennom oss og ivaretar personene veldig godt og det lærer vi veldig mye av også. Og den måten hun ikke slipper dem på før de har kommet til en løsning og kommet ut av unnskyldningene og forklaringene. May Bente er veldig inspirerende, tydelig, oppløftende når hun snakket og det har satt seg hos meg ihvertfall.
Jeg tenker at vi aldri er utlært, vi kan alltid lære noe nytt og utvikle oss selv. Det bidrar jo du May Bente veldig godt til. Utdannelsen passer også veldig godt hvis du ønsker å hjelpe andre, løfte andre, være et bedre menneske for andre og hjelpe andre å bli et bedre menneske.

Jeg vil anbefale Coach Mentor Utdannelsen på det sterkeste. jeg har aldri angret. Det var verdt mer en de pengene det kostet og det har gitt meg en livslang glede som jeg har fått ut av det.

Hvis du også er klar for å løfte ditt liv starter utdannelsen opp i slutten av oktober både i Avdeling Oslo (oppstart 27 oktober) og Avdeling Bryne (oppstart 28 oktober) Du kan lese mer her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..