Oppholder du deg på venterommet?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

kjenner

Er du en av de menneskene som oppholder deg på et ventrom? Det vil si at du venter på at ting skal bli bedre, at du skal få bedre råd, at barna skal bli store, at andre skal endre seg osv?

Jeg har hatt en del samtaler med mennesker som har lyst å delta på nå når 4 kull av Coach Mentor Utdannelsen starter opp på Bryne og i Oslo. Det er spennende å høre hvordan de har latt seg stoppe av selvsaboterende mønster og overbevisninger uten at de selv har vært klar over det. En dame jeg snakket med i går sa hun følte seg som en som struts som hadde stukket begravd hodet i sanden. Hun hadde hatt en del utfordringer i livet og opplevde at hun hadde mistet seg selv i prosessen. Hun ønsket veldig å finne tilbake til den hun var før. men lot seg stoppe av alle sine begrensninger.

Det er utrolig spennende å følge mennesker på Coach Mentor Utdannelsen som går over 9 måneder. Det er virkelig et før og etter for alle kursdeltakerne. De opplever at de ser verden annerledes, det føles annerledes å være dem og de opplever mer tilstedeværelse, fred og sier de har fått et nytt liv. Jeg elsker å være reiseleder på denne utdannelsen hvor mennesker skreller av lag av mønster og overbevisninger og åpner opp for at mer av den de egentlig er kan komme frem.

Når vi lærer coaching som metode så får vi en annen måte å kommunisere med oss selv og andre som gjør at vi løfter både oss selv og dem rundt oss. Når vi har gjort erfaringer på det flere ganger på flere områder kan vi begynne å hjelpe andre å gjøre det samme. Det er som ringer i vannet. Det som deltar på utdannelsen endrer sitt liv, enten de deltar kun for egen del, eller de er ledere som vil lære å løfte medarbeiderne, eller de er selvstendige som vil løfte seg selv og sin business så opplever de at når de gjør endringer i seg selv så skjer endringer rundt dem nesten av seg selv.

Vi lever i en tankekonstruert virkelighet hvor 95% av de tankene vi tenker i dag er de samme som dem vi tenkte i går. Vi kan prøve å endre tankene og tenke positivt, men det er slik at de fleste tankene faktisk er ubevisste. Det er disse tankene og de ubevisste vanene vi får tak i med coaching. Det er derfor denne metoden er så effektiv og skaper så store forandringe. Det handler om en indre transeformasjon på et veldig dypt nivå som skaper varige forandringer.

I slutten av oktober er jeg klar til å følge en ny gjeng mennesker gjennom denne transformasjonen, hvor de sitter i juni og sier livet er helt annerledes. Jeg har fått et helt nytt liv. Kanskje du er en av dem som har vært med på den reisen og blitt støttet og hjulpet av meg og de andre deltakerne gjennom 9 måneder? Det kan bli deg, hvis du er klar til å ta deg selv og ditt liv på alvor og komme ut av venterommet. Du kan lese mer her:

Life Coach Utdannelse

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..