De rundt meg opplever at jeg har endret meg

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I dag på bloggen møter du Randi som har deltatt på Coach Mentor Utdannelsen

Når jeg begynte så håpte jeg at jeg skulle få mer krefter, energi og livsglede og kjenne at jeg kunne leve og være mer tilstede her og nå. Jeg hadde komt inn i et spor hvor jeg opplevde at jeg hadde mange bekymringer og at mye av livet var strevsomt. Så det var et av de store målene mine at jeg skulle finne veien ut av dette sporet.

Coach Mentor Utdannelsen har infridd alle ønskene jeg har hatt. Jeg er mye mer tilstede i hverdagen min, jeg har mer krefter og energi og jeg har hatt mange positive opplevelser i forbindelse med coach mentor utdannelsen

Jeg har merket det veldig godt i relasjonen til barna mine. Der er det slik at det er mye mindre konflikter, vi har en mye bedre tone. Før var det slik at jeg kunne være sliten, sur og trett når jeg kom hjem. Nå er det slik at barna sier at de gleder seg til at jeg kommer hjem og det det skjer kjekke ting. Vi snakker mye mer sammen. De har åpnet seg og sluppet mer dette i forhold til data. Og vi har veldig trivelige samtaler rundt bordet.

De som spør og lurer på hva jeg har holdt på med blir veldig interesserte i Coach Mentor Utdannelsen, fordi de opplever at jeg har endret meg i måten jeg er på. De sier at jeg virker roligere, mer sikker på meg selv og at jeg er mer tilstede når jeg er sammen med dem. Også i forhold til bekymringer og ting vi snakker om, så sier de at de opplever at jeg har en mer positiv innfalsvinkel til det vi diskuterer.

Jeg anbefaler på det varmeste denne utdannelsen til andre. Jeg har hatt et STORT UTBYTTE av det i mitt liv og fått verktøy som jeg kan bruke hele livet. Jeg ser at slik livet var før og slik det er nå etter utdannelsen så er det en veldig stor forskjell og jeg anbefaler absolutt denne utdannelsen på det varmeste.

Hvis du også er klar for å løfte ditt liv starter utdannelsen opp i slutten av oktober både i Avdeling Oslo (oppstart 27 oktober) og Avdeling Bryne (oppstart 28 oktober) Du kan lese mer her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..