Jeg brenner for å løfte mennesker og at de finner svarene som kommer fra hjertet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Etter å ha deltatt på Coach Mentor Utdannelsen føler jeg at jeg har fått et løft i livet. Det var en investering, en investering i meg selv. Jeg trengte noe som bygget meg opp. Jeg trengte å ta tak i ting som jeg var i en negativ bane med, som jeg i løpet av utdannelsen har fått snudd.

Jeg ser at ved at jeg gjør endringer, så ser jeg at andre også gjør endringer. Jeg trenger ikke si at endringer skjer, det bare skjer ved at jeg forandrer meg og det synes jeg er kjempegøy. Veldig veldig morsomt.
Jeg har også opplevd å løfte mennesker i coaching. Det er også veldig kjekt å se den endringen, å se hva som skjer i menneskene når de blir løftet og de finner svarene selv og de merker selv at de får det bedre. Det er også en veldig givende følelse. Det er det jeg brenner for å løfte mennesker og at de finner svarene som kommer fra hjeret.

Jeg synes selv fra jeg begynte på Coach Mentor Utdannelsen så har jeg kommet kjempelangt og flere av venninnene mine sier det og, at jeg har forandret meg. Jeg har blitt mye flinkere til å sette grenser for hva jeg synes er greitt og ikke greitt. Det har også gjort at jeg er mer trygg i meg selv og at jeg bekymrer meg ikke så mye, jeg har faktisk mer tillit til at ting ordner seg fordi jeg har erfart det.

Å ha May Bente som coach og kursholder har vært helt fantastisk. Jeg blir inspirert når hun prater. Jeg visste at jeg ville ta en coachingutdannelse og når jeg skulle velge og da jeg hørte May Bente, traff det meg veldig. Jeg liker måten hun formidler på, det treffer og det er troverdig. Det går rett inn

Jeg kan virkelig anbefale å delta på Coach Mentor Utdannelsen hos May Bente hvis du vil endre tankemønster og ja, faktisk livet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..