Føler du deg GOD NOK?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Føler du deg GOD NOK?


Føler du deg GOD NOK eller er det slik at du

  • ikke føler deg god nok,
  • ikke føler deg pen nok,
  • ikke føler deg flink nok,
  • ikke føler deg dyktig nok,
  • ikke føler deg slank nok osv?

Ja, da er du i godt selskap. Det er så mange som går rundt med en lav selvfølelse og tror på tanker som sier jeg kan ikke det, hva vil andre si, hun eller han er bedre enn meg, de kan mer, de ser bedre ut, jeg klarer ikke det osv. I dag, torsdag 17 november kl 17.00 kan du bli med på GRATIS online foredrag her:

Noen mennesker vet ikke at de tenker disse tankene, for de er ikke bevisste på hva de tenker. Andre er bevisste på at de tenker begrensende og kritiske tanker om seg selv, men forstår ikke helt hvilket alternativ som finnes.

Det er slik at våre tanker skaper vår livsopplevelse. Så hvis jeg går rundt med slike usikre, kritiske, negative tanker i forhold til meg selv, så er det følelser knyttet til disse tankene jeg føler på.

Lav selvfølelse betyr at du har tenkt lave tanker om deg selv.

Vil du bruke slutten av 2016 til å rydde bort det som stopper deg og gjøre 2017 til ditt beste år ever?

Det starter i det indre. På webinaret i dag torsdag 17 november deler jeg hele hemmeligheten til hvordan du kan legge grunnlaget for at 2017 blir ditt beste år ever her:

Måten du tenker om deg selv på gir deg følelser. Det er ut fra følelsene vi handler. Når vi har lave følelser om oss selv så vil det gi en type handling når vi har mer positive støttende følelser om oss selv, så vil det gi en helt annen type handlinger som gir et helt annet resultat.

Det livet du lever, de resultatene du har i ditt liv starter i det indre, i dine tanker og følelser. Hvis du vil ha noen andre resultater, så nytter det lite å begynne å handle, hvis du ikke også tar med det indre.

Når du blir med på det Gratis webinaret hvor jeg deler med deg hvordan du kan handltere de negative og begrensende tankene du har i forhold til deg selv, kan du selv oppdage hvilke magiske resultat som skjer. Du sikrer din plass her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..