Godt nytt år til deg

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

hua-hin-me

Vi er kommet til slutten av 2016. Et vilt år ,med mange nye erfaringer og opplevelser. Jeg har virkelig hatt mange læringer i løpet av det siste året. Noen fantastiske opplevelser og noe jeg er glad for å være ferdig med.
Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter. I stedet liker jeg å bruke overgangen fra et år til et nytt år til refleksjon og ettertanke. Hvilke læringer har jeg opplevd i 2016, hva vil jeg gi slipp på og hva er jeg klar for å lukke inn mer av i 2017.

Det er en prosess jeg har tatt mine studenter på Coach Mentor Utdannelsen gjennom. Vi hadde et fint webinar i går hvor vi virkelig fikk gjort en god opprydningsprosess. Det å sette ord på hva er det jeg har lært, hva er det jeg er villig til å gi slipp på og hva vil jeg lukke inn mer av i 2017 er en prosess som jeg også vil utfordre deg til.

Alt for ofte lar vi en dag gå og den neste komme. Eller vi setter nyttårsforsetter som vi ikke kommer til å holde likevel. Visste du at bare 7-8 % av nyttårsforsettene blir noe av? Det vil si at 93-92% av alle nyttårsforsetter ender opp med å ikke bli realiserte. Ofte etterlater det en følelse av å mislykkes.

Har du lyst å lykkes med dine ønsker for det nye året? Da har jeg laget et supert nyttårs tilbud til deg som vil unngå å bli en av de 92-93% som mislykkes med sine nyttårsforsetter. Du får akkurat nå et onlinekurset Få det som du vil ha det til halv pris her: 

Onlinekurset er for deg som vil havne blant de 7-8% som når de ønskene og målene de har for 2017. Du kan sikre deg det utrolige NYTTÅRSTILBUDET her:

onlinekurset-fa-det-som-du-vil-ha-det

NOEN AV TILBAKEMELDINGENE FRA TIDLIGERE DELTAKERE PÅ ONLINEKURSET

“Tusen takk for disse fantastiske videoene. Jeg fikk høneskinn og ble virkelig truffet av det du sa. Jeg fikk mange a ha opplevelser og har virkelig oppdaget hvor enkelt det er å gjøre forandringer. Jeg har trodd at det var vanskelig og krevde mye av meg. Jeg har nå fått en formel som virker og jeg bruker den om og om igjen. Det er magisk.

Hverdagen min har endret seg. Jeg venter ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Du har vist meg hvordan jeg kan ta skjeen I egen hand og selv skape de forandringene jeg ønsker. Tusen takk igjen for at du gir meg snarveiene I disse videoene. De har forandret mitt liv.”
Kvinne 42 år

faadet-button

Det er også mulig for deltbetaling

Dette kurset har lær meg alt jeg trenger for å få det som jeg vil ha det. Tusen takk for at du deler dette. Terningskast 6!

Det du deler i dette kurset er bare helt fantastisk. Jeg har fått redskaper og verktøy som har gitt meg magiske resultater i mitt liv.

For en gavepakning detter er. De enkle stegene har hjulpet meg til å skape de forandringene jeg ønsket meg. Tusen takk.

Det du kan er virkelig unikt. Du gir redsakper som transformerer. Disse videoene har hjulpet meg å finne frem til hva det egentlig er jeg ønsker meg. Det har vært en spennende prosess som har hjulpet meg å realisere mine ønsker i stor skala. Det første ønsket landet allerede dagen etter. De redskapene du deler i dette kurset hjelper meg å sette fokus på det som er viktig for meg og gir meg oppskriften steg for steg til å realisere mine ønsker og drømmer. Jeg er så glad for at jeg fant deg og dette onlinekurset. Det har løfte meg og min hverdag til et helt nytt nivå.

For en deilig reise dette kurset har vært. Livet mitt har blitt totalt forandret ved at jeg selv har lært meg å definere for meg selv hva det er jeg ønsker, hva som er viktig for meg og hvorfor. Jeg har lenge vært som en båt som hvor andre har stått med roret. Nå har jeg intatt roret selv og styrer livet mitt dit jeg ønsker. Det føles som magi. Tusen hjertelig takk for deg og disse verktøyene og redskapene.

Jeg er så takknemlig for den fantastiske formelen og de smarte redskapene jeg har lært på dette onlinekurset. Jeg bruker dem til å gjøre endringer inni meg selv og rundt meg hele tiden. Det som er så fint er at jeg kan se videoene om og om igjen og hver gang lander det på nye nivåer. Det kan virke som om jeg ikke har sett videoen før, fordi når jeg ser den igjen hører jeg noe nytt. Det er fordi jeg er på et nytt nivå. Så tusen takkf for dette fantastiske kurset som har hjupet meg og mitt liv opp på et helt nytt nivå. Livet ser annerledes ut. Jeg har redskap og verktøy til å skape det livet jeg ønsker å leve og resultatet er magisk.

Jeg har fått fantastiske redskaper til å skape det livet jeg ønsker. Før kunne jeg stå fast i utfordringer og problem og ønsket virkelig at noen kunne kommet å redde meg. Det har du på mange måter gjort med dette kurset. Du har gitt meg verktøy til å hjelpe meg selv. Verktøyene er bare fantastiske og jeg bruke dem om og om igjen. Nå vet jeg at jeg ikke trenger å stå fast i utfordringer og problem. Jeg har fått magiske verktøy til å skape den forandringen jeg ønsker når jeg ønsker.

Tusen takk for dette supre online kuser. Det har gitt livet mitt en helt annen dimensjon. Jeg er sterke, tydeligere og har MYE bedre tro på meg selv. Jeg vet at jeg kan det jeg vil. Jeg bruker formelen for å få det som jeg ønsker det daglig og er så glad for at du gjorde meg oppmerksom på alle de måter jeg holder meg tilbake på og ikke minst at du gav meg redskaper til å skape nye og mer nærende resultater i mitt liv. Jeg vil  alltid være takknemlig for alt jeg har lært på dette onlinekurset. Det har gitt meg et nytt liv.

 

faadet-button

Det er også mulig for deltbetaling. 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..