Slik skaper du nye resultater i ditt liv

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.
Vi har kommet godt inn i adventstiden. Og jeg har kommet hjem fra Thailand akkurat tidsnok til å åpne første pakken i pakkekalenderen som jentene mine hadde laget klar til meg. Det kommer til å bli en god desember.
                    
Om noen uke banker det nye året på. 2017 er rett rundt hjørnet. Er du klar? Har du luket bort dine begrensende overbevisninger, endret dine negative historier og tanker eller fortsetter du inn i det nye året med den gamle programmeringen?
Vet du at tanker gir følelser som inpirerer til entype handling som gir et resultat? Vet du at 90% av de tankene vi tenker er ubvisste? Den måten vi kan vite hva vi har tenkt på er å se på de resultatene vi har i livet. Hvis vi ikke er fornøyde med resultatene nytter det lite å begynne å handle hvis vi ikke rydder opp i det indre, i våre begrensende overbevisninger og mønster.
Hvis vi vil skape noen andre resultat, hvis du er klar for NY START i ditt liv. Hvis du ønsker deg en ekstra dose tro på deg selv, mer overskudd, energi og livsglede, så trenger du å rydde ut i de begrensende overbevisningene og mønstrene som stopper deg. For meg tok det lang tid og jeg forsøkte mye før jeg virkelig fant en effektiv oppskrift til å rydde ut mine begrensninger og negative historier. Når jeg fant den hemmelige oppskriften endret livet mitt seg.
De siste årene har jeg hatt flere hundre mennesker med på onlinekurset Den Indre Guide og lært dem nøyaktig den samme oppskriften jeg selv har brukt. I løpet av 6 uker rydder vi ut i begresende overbevisninger og tanker slik at man begynner å skape noen andre resultat. Du kan sikre din plass her:
Du kan ta kurset hjemme fra din egen stue, fra anlegget i bilen eller fra hytten med bena på bordet og kaffekoppen klar. Hver mandag i 6 uker får du tilsendt 3 videoer og nedlastbare notater og oppgaver + meditasjonvideoer. Du får også tilgang til en lukket facebook gruppe hvor vi deler tips og erfaringer og i tillegg har vi egne live webinar.

Det er virkelig en gavepakke hvor jeg raust deler min fantastiske oppskrift som jeg selv bruker daglig. Tidligere krusdeltakere har vært fra seg av begeistring og sagt at kurset har endret hele deres hverdag. De har blitt tryggere i seg selv, blitt mer glad i seg selv, fått mot til å skape de forandringene de ønsket og ikke minst har de opplevd mer kjærlige og nærende relasjoner som resultat av sin indre reise disse ukene.

Du kan lese deres tidligere kursdeltakeres tilbakemeldinger her:

Hvis du vil at modul 1 skal lande i din innboks på mandag 5 desember, så kan du sikre deg din plass her:  (Du kan altså være i gang med å skape nye resultat om 2 dager)

For deg som allerede er påmeldt på kurset så legges MODULENE ut slik:

Modul 1 Mandag 5 desember «Få oppskriften til å endre dine begrensende mønster og overbevisninger og fylle på med støttende overbevisninger og mønster» (Virkelig transformerende for deg som forstår at vi skaper vår virkelighet innefra og ut)
Modul 2 Mandag 12 desember «Oppdag hvilke historier du forteller til deg selv og hvordan de påvirker din livskvalitet. Lær å bruke formelen til å endre dine historier og se den magiske endringen du opplever i ditt liv når historiene endres» 
Modul 3 Mandag 19 desember«Forstå forskjellen på selvfølelse og selvtillit. Forstå hvorfor de fleste strever med selvfølelsen og hvordan de begrenser deg og holder deg tilbake og få effektive verktøy, øvelser og redskaper til hvordan du kan få sterk og sunn selvfølelse og bli din egen beste venn
Modul 4 Mandag 26 desember Lær å bruke selvoppfyllende profetier og se den magien det gir i ditt liv. Det er virkelig fantastisk når man oppdager hvor stor innvirkning våre forventninger har på resultatet vi opplever. I denne modulen får du metoden til å bruke dine forventninger til din fordel, slik at du skaper mer av det du ønsker deg. 
Modul 5 Mandag 3. januar Opplever du å holde deg selv tilbake og tenke at det kan jeg ikke, tenk hva vil den si osv. Vet du da er du et offer for janteloven. I denne modulen tar vi et oppgjør med janteloven og du får mine 5 beste tips (som virkelig virker alstå)til å bli din beste versjon og opplev hvilken forskjell det gjør i ditt liv .
Modul 6 Mandag 10.januar Få speilformelen. Det å forstå hvordan verden og de rundt oss speiler oss gir oss en fantastisk mulighet til å lære å sette grenser eller endre ubevisste mønster i oss selv. Når vi lærer å sette grenser og gjøre indre endringer så endres relasjonene til de rundt oss på magisk vis. Du lærer her å bruke speilformelen i ditt liv for å skape kjærlige og nærende relasjoner

Du kan sikre deg alt dette + bonuser og en herlig rabatt her:

Du kan se modulene når og hvor det passer deg, laste ned videoene, meditasjonene, øvelsene, oppgavene og repetere dem så mange ganger du ønsker.

Online Q and A møter 
Hvis du ikke har anledning å være med live, kan du sende inn dine spørsmål i forkant så besvares de underveis i kurset. PS Alle webinarene tas opp og legges inn på den lukkede kurssiden.

Facebook gruppe+ Meditasjonvideoer
Når du har meldt deg på blir du lagt til vår lukkede facebookgruppe hvor vi deler du kan stille spørsmål hvis du lurer på noe underveis. Det er et støttende fellesskape hvor vi deler vi tips og erfaringer med hverandre.
hua-hin-brett

Gleder meg veldig til å dele dette med deg
Varm klem May Bente

Du kan lese mer om kurset her: 

«For meg har det hatt stor betydning å  delta på kurset. Jeg fikk det puffet jeg trengte for å aktivt jobbe med å endre kursen i livet mitt. Jeg merker stor endring fra kurset startet og frem til i dag. Jeg er fast bestemt på og har tatt en beslutning på at jeg skal få en mye bedre hverdag og jeg beveger meg mot målet steg for steg.  Det har vært viktig med både oppgaver, video og webinar for å holde fokus på endringsprosessen. 

Jeg har jobbet mye med selvfølelsen. Skyldfølelse, skam og frykt for å ikke strekke til eller  være bra nok har vært en stor del av min hverdag. Jeg har merket flere endringer:

  • Jeg liker meg selv bedre og er mindre kritisk til meg selv 
  • Jeg starter dagen med å si positive ting til meg selv og det som jeg er takknemlig for. Dette har ført til at jeg er mer fornøyd og glad gjennom hele dagen.
  • Jeg roser meg selv når jeg har greid å gjennomføre oppgaver som jeg har planlagt. F.eks. laget middag, ryddet i huset, betalt regninger osv. Før tenkte jeg mer på alt jeg ikke hadde fått til/rukket. 
  •  Jeg er mye mer oppmerksom på når den indre kritikeren kommer på banen og jeg  klarer ofte med øvelsene som jeg har lært å korrigere disse.
  • Når fryktfølelsen kommer på besøk klarer jeg å komme meg raskere ut av den ved å snakke fint om meg selv eller gjøre noe fysisk( ut på tur) for å endre kursen.
  • Jeg har merket stor endring i livet mitt. Jeg har fått en mer positiv hverdag og ser lysere på livet. Jeg kjenner på godfølelsen mye oftere enn før . Gleder meg til å komme dit at jeg opplever mer boblende glede.

Jeg er mer tilstede i øyeblikket og kan glede meg over småting. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har innsett at jeg har mulighet for å påvirke mitt eget liv og ta egne valg som er bra for meg. Jeg har virkelig vært fortvilet for jeg har trodd at jeg bare må stå i alle vanskelighetene som har vært i mitt liv. Det å oppdage at jeg kun er 100% ansvarlig for mitt eget liv og mine handlinger og valg har vært utrolig befriende. Jeg har vært den typen som går så sterkt inn i andre sine problemer  at jeg nesten har opplevd at de er mine . Jeg klarer nå å møte andre ved å holde meg høyere på følelseskalaen. 

  • Ungene opplever at jeg er mer positiv og glad.  Hun eldste datteren min sa i går at jeg neste aldri klager og kritiserer slik som jeg gjorde før.(mye handlet om husarbeid)
  • Jeg har fått det bedre i forhold til ektefelle fordi jeg ikke kommer med anklager og kritikk på samme måte som før. Samtidig som jeg er mer tydelig overfor han når jeg trenger å ta hensyn til meg selv. Han ser en tydelig endring hos meg
  • Jeg har mye sjeldnere på « finn 5 feil brillene». Jeg ser nå at disse brillene har fulgt meg mye i hverdagen.

Det har vært utrolig flott å ha deg May-Bente som kursholder. Du har gitt mye av deg selv og det at du selv har gjort stor endring i livet gir stor troverdighet til at dette virkelig er noe å satse på.  Notatene har vært veldig bra og jeg bruker disse daglig. Må stadig gå tilbake å lese ting på ny. Du har i videoene og webinar fremstått som veldig positiv og glad slik at det er lett å følge med og det engasjerer. Du har også svart godt på spørsmålene som vi har stilt . Jeg har gledet meg til hver mandag for å se hva neste modul inneholder og til webinarene.

Jeg hører litt på videoene i modulene hver dag for å få en repetisjon.

Jeg vil takke deg for et veldig flott kurs. Jeg kommer til å anbefale kurset til andre og har allerede snakket mye om deg og kurset hjemme, på jobb og blant venner. Kan ikke la være å gjøre det for jeg kjenner hvor mye dette har betydd for meg.»

PS! Opptaket av webinaret «Slik føler du deg god nok»  ligger her ut dagen. 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..