Har du lyst på en ny vår og en ny start i livet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

                     
Jeg møter ofte mennesker som på ulike måter føler seg fastlåst og ikke kommer seg videre. Noen ganger er det utfordringer i relasjoner, noen ganger står vi overfor vanskelige valg eller livssituasjoner som gjør at vi skulle ønske at vi kunne starte helt på nytt

Kanskje det er slik at du sliter i forholdet- skal du gå eller bli, eller kanskje du mistrives i jobben, men vet ikke helt hva annet du kunne gjort? Eller kanskje du har noen drømmer og ønkser du ikke helt vet hvordan du skal komme i mål med? Eller kanskje du er skikkelig lei og sliten av alt sammen?

Hvis du har lyst på en ny vår i ditt liv, Hvis du er klar for en ny start og vil bli med på et kurs som virkelig kan forandre livet ditt for alltid, til det bedre, så har du nå en mulighet til å bli en del av en herlig gjeng  som er klar til løfte seg selv og sitt liv til og gjøre 2017 til sitt beste år. Vi starter opp med Mentor Årskurs mandag 30 januar kl 17.00 (all undervisning blir tatt opp, så du får det med deg selv om du er på jobb den dagen)

Noen sier de ville hatt meg på blå resept. Mentor Årsforløpet er svaret. Det er for deg som vil ha jevnlig inspirasjon og løft gjennom hele 2017. Du får undervisning hver måned+ opptak på video for å lande nye overbevisninger i systemet + tilpassede øvelser og oppgaver. Vi har også en lukket facebook gruppe + webinarer underveis hvor man kan stille spørsmål og få svar underveis gjennom hele 2017

Akkurat nå får du et fantastisk tilbud, flere tusen kroner i rabatt og tilgang til alle bonusene

Her kan du lese hva tidligere deltakere har fått ut av å delta på Mentor Årskurs:

«Jeg har fått bedre selvfølelse og mer tro på meg selv. Jeg har fått bedre relasjoner. Jeg opplever større verdsettelse , respekt og positiv holdning fra «folk flest». Jeg har åpnet opp for nye drømmer og nye muligheter. Det er fantastisk å ha May bente som mentor. Hun er troverdig dyktig og engasjert. Tusen takk for strålende mentorårskurs. Jeg anbefaler virkelig dette årskurset med May Bente, for det hun har å lære videre er livsvisdom som hjelper mennesker å oppdage og bryte med negative tanker, mønster og skape positive endringer. Hun hjelper oss til å oppdage og «se» vårt eget potensiale og hjelper oss å heve bevissthetsnivået og bli mer av den vi egentlig er»

«Jeg har blitt mer glad, mindre irritert og har fått mye bedre forhold til min datter. Det har også skjedd positive ringvirkninger på jobben. Jeg har fått tilbakemeldinger på at jeg ikke hisser meg opp så fort (fra familien) Jeg har virkelig fått mange a-ha opplevelser og lært å ta vare på meg selv og si nei oftere. Jeg vil virkelig anbefale Mentor Årskurset med May Bente for hun er en stor inspirasjon og stiller spørsmål som får en til å tenke og heve bevisstheten»

«Jeg har fått en mye større innsikti meg selv og hvordan jeg reagerer i de ulike situasjoner. Jeg har også fått øynene opp for hvor viktig jeg selv er og hvor viktig det er at jeg tar vare på mine behov for at jeg skal være den beste versjonen av meg selv. Jeg vil virkelig anbefale Mentor Årsforløpet. I løpet av dette året har jeg vært med på en fantastisk reise i meg selv. May Bente er en fantastisk kursholder som på en helt unik måte klarer å sette seg inn i vår situasjon- uten å komme med løsninger for oss- og i stedet hjelpe oss til å komme med løsninger som passer for oss. Det hun kan er bare helt spesielt. Hun er bare rå på coaching en av norges beste coacher etter min mening»

Jeg har virkelig hatt et stort utbytte av å delta på Mentor Årskurset. Privat har både mann og barn gitt tilbakemelding på at det er en annen ro i heimen med betydelig mindre krangling. På jobben har jeg også fått mye bedre tilbakemeldinger og nå våger jeg å snakke høyt i større forsamlinger. May Bente er en fantastisk kursholder. Et så kunnskapsrikt, inspirerende og motiverende mennesker kan en lete lenge etter. Jeg har gledet meg til hver eneste samling og alltid gått ut med med ny energi og pågangsmot. Jeg anbefaler derfor Mentor Årskurset til alle for jeg har lært så utrolig mye og ønsker veldig at andre kan få del i den samme innsikten som jeg har fått»

«Jeg har blitt tryggere på meg selv, tar bedre vare på meg selv fordi jeg har lært å sette grenser og bli tydeligere på en god måte. Dette har gjort at jeg har fått mye bedre relasjoner til min familie. Jeg har også fått det bedre med meg selv, fått bedre selvfølelse og en deilig indre ro. Det har vært fantastisk å ha May Bente som mentor dette året. Hun er utrolig god til å lære videre, hun har en utrolig glød og iver som inspirerer og har lært meg veldig mye om meg selv.»

«Jeg har opplevd å få bli mer respektert av de rundt meg og får mer omsorg av mannen min. Jeg har blitt bedre til å ta vare på meg selv, blitt tydeligere, mer entusiastisk og roligere. May-Bente er veldig dyktig og jeg har glede meg til hver samling. Jeg lærer alltid noe nytt.»

«Jeg har i løpet av Mentor Årskurset fått mot til å søke på en lederstilling som jeg fikk ( før kurset hadde jeg ikke våget å søke) Jeg har fått bedre relasjon til mannen min og menneskene rundt meg. Jeg er så glad for den hjelpen jeg har fått til å fjerne skylapper. Tusen takk May Bente du er en fantastisk inspirerende person».

«Jeg har blitt mer tydelig, mer leken og glad. Jeg våger mer og får tilbakemeldinger på at jeg virker tryggere og annerledes. Jeg har fått større selvfølelse, våger å stå i meg selv og så har jeg fått mer frem kreativiteten min. May Bente er svært dyktig, viser stor integritet, hun er troverdig og veldig positiv.»

«Mentor Årskurset har gitt meg påfyll og klarhet. Jeg har kommet meri kontakt med den jeg er og på mange måter lagt fra meg mye gammelt som ikke har ganget meg. Tankespinn og selvdestruktive tanker har minket betydelig. Jeg har fått mye bedre forhold til min søster ( som har vært et sårt tema i flere år) etter at jeg ble tydeligere på egne behov. Jeg har våget å gjøre ting som jeg før har snakket meg selv bort fra. Jeg opplever også at jeg blir mindre trigget avmennesker rundt meg. May Bente er en svært god formidler. Hun er en genuin person og jeg har alltid fått meg meg mye fra hver samling.» 

«Livet mitt i løpet av denne perioden har forandret seg totalt. Det har vært en helt fantastisk reise som har gitt meg gleden med livet tilbake. Det og kjenne glede med bare å leve, det og være takknemlig for de små ting og daglige hendelser i hverdagen. Det er det som er livet for meg. Tidligere så strebet jeg etter lykken og lurte på når lykken skulle komme til meg. Du har hjulpet meg til å forstå og kjenne at lykken er å leve, lykken er å få oppleve å få barn, se de vokse opp, være tilstede for mine medmennesker rundt meg og få lov til å være den jeg er. Jeg velger å fokusere på de små opplevelsene i hverdagen. Det å få være så utrolig heldig å være frisk nok til å jobbe, kunne kjøre bil, kunne lage mat , kunne gå , sykle osv. Jeg har etter hvert fått en lang liste over ting som jeg har å være takknemlig for. Det å kunne gå, sykle, kjøre bil, svømme, danse osv ER ikke en selvfølge, selv om vi har en tendens til å ta det som selvfølge.

Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette forløpet på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag

Livet før kurset:

 • Liten livsglede, klarte ikke å glede meg over så mye
 • Var missfornøyd, urolig og sov dårlig
 • Liten matlyst
 • Konsentrasjonsvansker
 • Klarte ikke en gang å tenke på det jeg drømte om, gikk ikke an å oppfylle den allikevel.
 • Hadde en likeholden følelse
 • Satte lite grenser til hva jeg godtok
 • Såg ikke på meg selv for så viktig som andre
 • Folk fikk «tråkke» på meg uten jeg viste det
 • Kjente INGEN boblende glede ved å leve
 • Sa lite fra om ting
 • Hadde noen venner som ikke var så «sunne» for meg
 • Ble tappa ubevist av enkelte mennesker
 • Klarte ikke å sette psykiske grenser
 • Barna mine ble påvirket av min hverdag.
 • Hadde ikke overskudd til å finne på så mye med barna.
 • Jobben tok hele min energi, helt tom når jeg kom hjem
 • Var mye trett, sov mye

Livet etter kurset

 • Mye mer overskudd i hverdagen
 • Mye mer glede, hverdag!!!
 • Setter grenser til hva jeg godtar og ikke, sier fortere fra hva jeg mener
 • Tar ikke kritikk på mine skuldre
 • Klarer og «børste» bort episoder /utsagn fra mine skuldre
 • Ungene er mer fornøyde / gladere
 • Har lært noe som jeg kan bringe videre til mine herlige jenter.
 • Er blitt mer bevist i hverdagen
 • Det bobler mer i magen min
 • Smiler og ler MYE mer
 • Har større ro rundt situasjoner
 • Går ikke i forsvar under diskusjoner
 • Godtar ting som de er hos andre , det er ikke min oppgave å hjelpe hele verden
 • Klarere tanker og betre fokus
 • Betre konsentrasjon
 • Jeg ser muligheter til å oppfylle mine drømmer og mål
 • Har fått nye venner som fyller energinivået mitt
 • Fått venner som er ekte , gode, varme og tillitsfulle. Som jeg er blitt kjempe glad i
 • Har overskudd til å gjøre ting sammen med jentene mine
 • Har overskudd til mitt barnebarn.
 • Overskudd til å bake og kose meg med matlaging
 • Gleder meg for første gang på mange år til jula.
 • Lytter betre til de rundt meg
 • Klarer å bryte gamle mønstre

Mer tilbakemelding:

”Jeg har fått hjelp til å holde fokus på mine ønsker og drømmer og gitt meg handlekraft og inspirasjon til å sette de ut ideer ut i livet. Mye av stoffet kunne jeg fra før, men jeg har likevel hatt etveldig stort utbytte av kurset, da jeg trenger å minne meg selv om disse sannhetene. Det er også inspirerende å høre delinger fra de andre i gruppen. Jeg har blitt mer bevisst på kommunikasjonen med mine barn og opplever at dette nå er fantastisk harmoniks og fint. På jobb har jeg også fått veldig gode tilbakemeldinger fra kollega at jeg gjør en god jobb. Nå vet jeg hva jeg vil og er sikker på at jeg vil nå målet mitt. Jeg vil anbefale alle som er klar til en forandring og delta på Mentor Årkurset. Du vil få veldig mye ut av det, det har ihvertfall jeg. May bente er utrolig inspirerende, morsom og kunnskapsrik. Det hun deler har vært veldig nyttig for meg

«Relasjonen til mine nærmeste har blitt mye bedre. Og det som er enda bedre er at min relasjon til meg selv har blitt bedre. Jeg er generelt mye mer positiv. Ser oftere løsninger og muligheter. Jeg blir heller ikke så sint som før og er tryggere på meg selv. Jeg opplever at de rundtmeg viser større respekt overfor meg. Jeg vil absolutt anbefale Mentor Årskurset med May Bente fordi jeg har erfart effektenav å gå på dette kurset. May Bente er fantastisk flink til å formidle. Hun er enormt kunnskapsrik og en virkelig super coach

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å forandre mitt liv til det bedre. Mentor Årskurset har gitt meg økt bevissthet generelt om meg selv og hvordan jeg fungerer. Det har gitt meg en bedre relasjon med min mor, samboer og far. Jeg har også fått et mer stabilt humør og har det generelt bedre med meg selv. Jeg lytter mer til meg selv og mine behov og opplever mer glede i hverdagen. Jeg anbefaler alle som ønsker å få det bedre å delta på Mentor Årskurset. May Bente er et så sprudlende og inspirerende vesen. Hun utstråler så mye ekte godhet og varme som smitter over på oss kursdeltakere. Hun har en egen evne til å ta oss på «kornet», utfordre oss og få oss til å oppdage nye ting med oss selv. Det er et stort pluss at hun virkelig våger å utfordre oss og ikke bare jatter med. Opplever virkelig at hun vil hjelpe og at hun hjelper fra hjertet.»

Den største forskjellen ved å delta på Mentor Årskurset er at mye av det negative er borte! Jeg har fått et mye bedre forhold til mine barn. Når jeg endrer i mine tanker så endres verden rundt meg selv. Det er fantastisk å oppleve at jeg har fått et bedre forhold til min familie og realiser mine ønsker og drømmer. Jeg opplever også å føle på glede og takknemlighet, noe som har vært fraværende i flere år. Jeg vil absolutt anbefale andre å delta på Mentor Årskurset med May  Bente. Hun er fantastisk. Hun er utrolig inspirerende og veldig flink. Hun er en superdyktig coach og hjelper deg til å se problemer og utfordringer på nye måter.»

«Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette forløpet på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag»

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..