Alt er vibrasjoner

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

16667788_1460736507292876_834152817_o

Alt er vibrasjoner. Våre tanker vibrerer på ulike frekvenser alt etter hva vi tenker. De tankene vi tenker gir følelser som vibrerer på samme frekvens som tankene. Summen av våre føleser knyttet til oss selv utgjør selvfølelsen.
Hvis du har en aktiv indre kritiker som forteller deg at du ikke er god nok, ikke kan, ikke fortjener eller klager på deg eller andre, kritiserer deg eller andre så er det lave vibrasjoner du har kjørende i ditt system.

Hvis du da har noen ønsker, noen drømmer, noe du lengter etter i ditt liv så vil det være noe som når du tenker på det og føler det har en høy vibrasjon. Alt vi ønsker oss er fordi det gir oss en god følelse og gode følelser har høy vibrasjon. Hvis du resten av dagen går rundt og er domiert av lave vibrasjoner så er du ingen match til dine ønsker.

Din selvfølelse er grunnlaget for din følelsesmessige vibrasjon. Hvis du ønsker noen andre resulater i ditt liv, trenger du å heve denne vibrasjonen. Hvis du vil vite hvordan du kan gjøre det kan du lese mer her: 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..