Er du GOD NOK?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Julie 11Føler du deg GOD NOK?

  • føler du deg pen nok,
  • føler du deg flink nok,
  • føler du deg dyktig nok,
  • føler du at du blir satt pris på?
  • føler du deg verdsatt?
  • føler du deg slank nok osv.?

Hvis du svarer nei på et eller flere av disse spørsmålene, ja, da er du i godt selskap. Den gode nyheten er at det ikke er noe galt med deg, du er pen nok, du er dyktig nok, du fortjener å bli verdsatt og satt pris på. Du er god nok som du er!

Hvis du svarer nei på et eller flere av disse spørsmålene så viser det bare at du har noen tanker om deg selv som gir en lav selvfølelse. Du er aldri feil, du er mer en god nok, men hvis tankene dine forteller deg noe at du ikke er god nok, at du ikke er pen nok osv, så gir det lav selvfølelse.

Noen mennesker vet ikke at de tenker disse tankene, for de er ikke bevisste på hva de tenker. Andre er bevisste på at de tenker begrensende og kritiske tanker om seg selv, men forstår ikke helt hvilket alternativ som finnes. Jeg har laget 3 gratis videoer til deg som er nysgjerrig på hvordan tankene skaper vår livsopplevelse og hvordan du kan gå fra lav selvfølelse til indre styrke og tro på at du er god nok som du er. Du finner videoene her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..