Tanker er som skyer

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Noen sier at vi må bare ta oss sammen og tenke positive tanker. Siden vi tenker 60-70.000 tanker i løpet av et døgn, og de fleste av dem, ca. 95% er ubevisste kan det oppleves som litt av en jobb. Det finnes en mye enklere tilnærming til tanker. Og det er å ikke ta de så seriøst. Tanker er som skyer, noen er mørke og tunge andre er lyse og lette. Når vi gir fokus til de tunge og mørke skyenen (tankene) så gir det mørke og tunge følelser. Følelsene våre forteller oss alltid hva vi har tenkt. Siden de fleste tankene våre er ubevisste er det fint å ha en indre følelsesmessig GPS som kan fortelle oss hva vi har tenkt.

Vi er ulike mennesker med ulike erfaringer og det gjør at vi kan tenke helt ulik om den samme opplevelsen. Det som oppleves som verdens undergang for en, er noe en annen tenker det var da ikke noe å ta slik på vei for. På bakgrunn av våre erfaringer og den tilstanden vi er i når vi farger vår opplevelse. Det er ikke det som skjer eller andre som gir oss opplevelsen, men det er våre tanker om det skjer, de andre som skaper vår opplevelse. Det er derfor mennesker som erfarer akkurat det samme kan ha en helf forskjellig opplevelse om det de opplever og erfarer.

Hvis du vil vite mer kan du få hele hemmeligheten til hvordan du kan få en stressfri hverdag på GRATIS foredraget her: https://app.webinarjam.net/register/17321/72ca7e01e1

DESSERTS (3)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..