Chaing Rai en liten by helt nord i Thailand

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Etter en forbausende fin flytur med Thai Smile landet vi i Chaing Rai, som var en liten flyplass helt nord i Thailand. Det var en på alle måter fargerik og annerledes flyplass. Koffertene kom seilende frem innimellom en øy  av fargesprakende orkider. På motsatt side satt en gjeng Thaibarn i et hjørne som også var pyntet til fest og sang og spilte.

Det var egentlig veldig annerledes og veldig fint. Vi hadde en god følelse når vi satte oss i taxien som kjørte oss til Dusit Island Resort. Vi ble veldig godt mottatt og flatet skikkelig ut på solsengen nede ved bassendet. Det var deilig å ligge der å døse etter 3 flyturer på kort tid.

Siden byen er så liten fikk vi med oss det meste av det som var å se der inklusiv klokketårnet denne dagen. Derfor har vi nye planer i morgen. Da  blir vi plukket opp kl 9 av en privat guide som skal kjøre oss rundt på bestilling frem til kvelden. Det blir spennede. Jeg gleder meg til å fortelle mer om det i morgen.

Frem til det kan du  høre om min erfaring med reisen og dagen i dag + litt ekstra refleksjoner på dagens videoblogg her:

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..