God morgen fra Bangkok

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_7235Vi har kommet oss over til Asia og landet i Bangkok. Det var en skikkelig fin tur over fra Oslo. Til en forandring fikk jeg sove store deler av turen (selvfølgelig var det god plass i flyet så jeg kunne strekke meg ut over flere seter)

Vi venter nå på neste fly som skal ta oss videre til Chiang Rai, som ligger helt nord i Thailand ved det gyldne triangelet. Det er der hvor Thailand, Myanmar og Laos møtes. Vi skal reise med et lite flyselskap som heter Air Smile, så det blir spennende. Jeg skal nok holde dere oppdater på hvordan det går.IMG_7243

Jeg har laget en liten videoblogg fra flyplassen i Bangkok etter 11 timer på fly. Den indre kritikeren kunne slått inn og sagt at jeg var for trett, det var for mye folk, for mye bråk, men jeg har valgt å dele turen så da får dere den usmika versjonen grytidlig på morgenen fra flyplassen i Bangkok her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..