På sightseeing i Kuala Lumpur

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Det er deilig å starte dagen med litt bevegelse, så etter en rask jobbeøkt, dro jeg på sportscluben på hotellet. Det var et fint treningsstudio og jeg fikk løpt noen kilometer mens solen stod opp og byen våknet til live.

Vi ble hentet av Yap, i halv 10 tiden. (jeg skrev på bloggen i går om hvem Yap er). Vi visste ikke helt hva han hadde planlagt og satte oss spente inn i bilen. Han kjørte oss først til Chinatown. Her hadde vi en hyggelig spasertur mellom bodene hvor det var mulig å prute på alle slags ting. Han kom med forslag til ulike typer mat som var typisk for stedet som vi prøvde.

Etter en fin omvisning i Chinatown og veldig god informasjon om byens historie, folkene og kulturen i Kuala Lumpur, kjørte Yap oss til Batu Caves Hindu Temple. Det er visst en kjent attraksjon i Kuala Lumpur og da vi kom frem forstod vi hvorfor. Det er et tempel som ligger inne i en hule.

Vi måtte gå opp flere hundre trapper før vi kom inn i hulen. Der inne bodde det både apekatter (de hoppet rundt utenfor også) og flaggermuser.  Apene ble svært glade for bananer og var egentlig veldig vant til turister virket det som. Flaggermusene såg vi også flere av, men de holdt seg høyt under taket.

Etter dette besøket var vi alle klar for lunsj. Yap tok oss med til en veldig lokal resturant, eller det lignet mer på en kafe. Vi bestilte noen felles retter så vi fikk smakt litt på alt. Det var veldig hyggelig og gikk helt fint med magen, selv om hygenen ellers i lokalet var så som så.

Etter lunsjen skulle vi hente hans mor hos hennes venninne. Da vi kom frem dit ble vi invitert inn på te. Det var så hyggelig å få komme inn i et Malaysisk hjem og se hvordan de hadde det. Vi hadde en veldig fin stund og fikk te med urter som skuller gjøre godt for magen.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..