En sommerferie uten utfordringer

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Er du en av dem som gleder deg til sommerferien? Har du lengtet lenge etter disse deilige sommerdagene, hvor du kun skal slappe av og nyte livet og de rundt deg?

Gleder du deg til noen late strandager eller er du klar for en frisk fjelltur? Hva er din absolutte drømmesommer? Hvis du kunne velge, hva ville din drømmeferie være?

Vet at du kan få det som du ønsker å ha det?
Veldig mange mennesker jeg møter nøyer seg og sier at jeg skulle så gjerne gjort det, hatt det, vært sånn. De lever konstant et annet sted enn der de er. I stedet for å være tilstede i livet og nyte øyeblikket lever de i en illusjon av hvordan ting burde vært. De tror at lykken finnes i denne tenkte illusjonen.

Er det slik for deg? Tenker og tror du at hvis det hadde vært slik, hvia situasjonen hadde vært annerledes så hadde hadde du hatt det bra? Tenker du at det er noe eller noen utenfor deg som avgjør hvordan du har det?

Da beklager jeg å måtte skuffe deg. For det er ingen andre eller omstendighetene som avgjør hvordan du har det. Det hele handler om hva du tenker om det du opplever og erfarer. Din bevissthet i øyeblikket og din tilstedeværelse eller mangel på tilstedeværelse i øyblikket.

For et par uker siden avsluttet jeg min Coach Mentor Utdannelse både i Oslo og på Bryne. Felles for alle dem som deltok var at de takket for en ny forståelse, en ny måte å se livet på, en ny måte å være i livet på. De sa de hadde fått et nytt liv. De sa at de trodde ikke det gikk an å ha det så bra. De var alle fulle av takkenmlighet for den store forandringen som hadde skjedd inne i dem og som de opplevde effekten av rundt seg.

Andre endrer seg ikke fordi vi ønsker det. Situasjoner endrer seg ikke fordi vi forsøker å kontrollere dem. Endringer skjer inni oss: Når vi endrer vår måte å tenke på, vår måte å være i verden på så endres vår verden.
Det kan oppleves som magi. Jeg er så uendelig takkenmlig for å få være reiseleder på den reisen, hvor mennesker kommer tilbake til seg selv og oppdager den de egentig er.Når vi lever ut fra den vi egentlig er føles livet annerledes, Det føles annerledes å være meg. Det er ingenting jeg trenger å gjøre for å føle meg god nok, for jeg vet at jeg er god nok. Helt til tankene om at jeg ikke er god nok dukker opp, men jeg vet at det bare er tanker. Selv om jeg kan bli fanget av dem vet jeg at de vil gå over.
Akkurat som været skifter, skifter tankene også. Blir det uvær isommer, så blir det uvær. Blir det uvær i tankene så blir det uvær i tankene. Det fine med det er at det går over. På samme måten som med været kan vi bli sittende å kalge over været eller vi kan danse i regnet. Slik er det også med tankene. Hvis vi skaper et problem i tankene kan vi klage over det og fokusere på det. Eller vi kan slippe det, så vil tankenes selvregulerende system sette inn og klarne vårt tankesystem opp.
Når solen igjen skinner, når tankene roer seg, så ser ting annerledes ut.Noen tar solarium på regnfulle dager. Noen danser i regnet. Andre lytter til musikk. Deltakerne på min utdannelse sier de hører på videoer med meg, og at det hjelper dem ut av den negative tankestrømmen.
Du har desverre ikke tilgang til videoene fra utdannelsen (hvis du ikke har deltatt på årets utdannelse da finner du dem inne i gruppen). Jeg vil derfor gi dere andre en mulighet til å se et webinar hvor du kan tappe inn i min energi og få et sommerboost og noen gode tips til hvordan du kan få det som du vil ha det
 
Hvis du vil lære hvordan du kan få det som du vil ha det så får du akkurat nå hele kurset på sommertilbud til halv pris her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..