Alt er mulig- en klisje?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jeg har alltid trodd at alt er mulig og at til og med det som kan virke umulig kan være mulig

Men, jeg har erfart at de fleste ikke tror helt på det. De har kanskje hørt andre si det og så har de noen drømmer og ønsker. Men, i stedet for å tro på det, beslutte seg for å finne en løsning på det, så mister de troen under veis. OG så ender de opp med å føle seg som en fiasko fordi de ser andre som klarer det.

Jeg tror på at hvis du har en drøm og går inn for det så er det mulig. Kanskje på en annen måte enn hva du hadde tenkt deg og regnet med.

Det er mulig- hvis det reelt sett er noe du drømmer om og virkelig ønsker å skape. Men det krever at du er villig til å gå veien. Seriøst, målrettet og uten unnskyldninger

De største oppfinnelser, de mest populære produktene, ting ble skapt av mennesker som fikk en ide og hadde en drøm- en drøm som ingen trodde var mulig

Alt fra månereiser, den første bilen, Disney World, Appleproduktene osv

Hvordan er det med deg? Handler du på dine ideer, tar du en beslutning og sørger for at til og med det som kan virke umulig er mulig Eller havner du i gruppen av de som mister troen og ender opp med å føle seg som en fiasko?

Når jeg ser på mitt liv, har jeg gjort mange ting som andre har sagt har vært umulig (jeg forteller mer om det på videoen)

Den korte veien er at det handler om å ta en BESLUTNING og ta et VALG

[maxbutton id=»14″]

Jeg vil gjerne ha en GRATIS samtale eller Ja, jeg vil vite mer

Så hvorfor er det så mange som lar være å ta en beslutning og lar være å ta et valg, eller som mister motivasjonen underveis?

Det er fordi vi ikke kan se VEIEN. Vi tror ikke HELT på at det ER MULIG

Siden vi ikke kan se veien, tar vi ikke første steget og dermed får vi bekreftet vår følelse av at det bare er for noen få utvalgte.

De fleste er omgitt av mennesker som ikke tror på seg selv, sitt potensiale og sine muligheter

Så hvordan kan du begynne å merke ditt potensiale, få troen på at du kan nå dine drømmer? At du kan skape det liv og den bedrift du drømmer om- også selv om du ikke helt vet hvordan?

På VIP Utdannelsen For Selvstendige tar jeg deg i handen og hjelper deg også når du er usikker også når du opplever motstand også når du opplever å gå et steg frem og 5 tilbake, også når frykten kommer på banen.

TVIL er ikke et tegn på at du skal stoppe. Det er et tegn på at du er helt normal. Forskjellen på de som lykkes og de som ikke gjør det er at de som lykkes søker hjelp og unngår på den måten å la seg stoppe av frykten.

[maxbutton id=»14″]

Jeg vil gjerne ha en GRATIS samtale eller Ja, jeg vil vite mer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..