Ærlig, usminket og sårbart

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Vil du vite en hemmelighet?

Første gang jeg skulle holde foredrag, stakk jeg av. Det er en stund siden det skjedd og nå har jeg holdt hundrevis av foredrag i store saler for flere tusen mennesker. Men i går når jeg hadde webinar ved sjøkanten så dukket dette minnet opp igjen. Jeg delte denne historien om hva som gjorde at jeg stakk av og hvordan jeg har gått fra å være livredd for å stå på scenen til nå å elske det.

Jeg vet ikke om det var sjøluften, men dette webinaret ble virkelig proppfult med mine egne ÆRLIGE historier i tillegg til 7 utrolig EFFEKTIVE tips til å skape de forandringen man ønsker seg. Du kan se opptaket av webinaret her:

 

Når jeg hører hvordan mine webinar LØFTER og hjelper mennesker er jeg glad for at jeg ikke lot meg stoppe fra å holde foredrag. Selv om jeg var livredd så fant jeg en løsning. Det jeg synes var kjempeskummelt å dele før, er fremdeles sårbart, som du kanskje ser av uttrykket her, hvor jeg er midt i delingen av min egen prosess, ærlig, usminket og sårbart.

 

Nå står jeg stødig i det sårbare og klarer dele mine erfaring på en måte som virker transformerende for dem som lytter. Alle de skjønne tilbakemeldingene fra mennesker som har forandret livet sitt ved å lytte med på mine webinar gjør det så verdt det.

Jeg er virkelig super takknemlig for alle de skjønne tilbakemeldingene fra webinaret jeg hadde i går kveld fra sjøkanten. Spesielt når jeg ikke kan se publikum gjør det meg veldig glad når mennesker tar seg tid å skrive på facebook, på instagram og på mail at de syntes foredraget var utrolig inspirerende, at jeg var en veldig dyktig formidler og at de lærte utrolig mye. Du kan se det her:

TUSEN HJERTELIG TAKK FOR DELING OG TILBAKEMELDINGER, DET VARMER VIRKELIG ❤️

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..