Behovet for aksept kan gjøre deg USYNLIG i denne verden

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

For noen år siden reiste jeg alene rundt i California og over grensen til Mexico. En dag jeg var i Los Angleles fikk jeg en hyggelig taxosjåfør til å kjøre meg opp til Hollywood skiltet. Grunnen til at jeg gjerne ville opp de bratte bakkene til Hollywood skiltet var fordi jeg husket historien om Jim Carry som hadde jobbet som en dårlig betalt skuespiller og som hadde en drøm om å bli en av Hollywoods best betalte skuespillere.

Historien forteller at han laget en sjekk pålydende 1 million doller til seg selv datert 5 år frem i tid. Hver kveld kjørte han opp til Hollywoodskiltet med sin gamle bil og  stod der og «latet som om» han var en av Hollywoods best betalte skuespillere.  Nøyaktig 5 år senere fikk han tilbud om å spille i filmen Dum Dummere og fikk forskuddsbetalt 1 million doller.

Å stå der foran skiltet fikk meg til å reflektere over hvor mange som kommer til Hollywood med drømmer, ønsker og håp. Hvor mange av dem som ikke lykkes. Jeg kjente pulsen stige, slik er det alltid når jeg merker noe er viktig, og for meg var øyeblikket ved Hollywood skiltet viktig, fordi det er et bilde på alle de knuste drømmene, men viktigst så er det bilde på alle de drømmene som blir realisert.

Vi har alle slike drømmer, ønsker og håp. Forskjellen på dem som lykkes og de som ikke gjør det er at noen lar det være med tanken, eller tar et par steg og når de møter motstand stopper de. De som lykkes går hele veien, de tar valg hver dag som tar dem nærmere det de ønsker. Jeg elsker å hjelpe mennesker å realisere sine drømmer og ønsker. Hvis du vil vite hvordan  du kan løfte ditt liv og realisere dine ønsker og drømmer og lære andre å gjøre det samme , så har jeg et gratis foredrag på nettet direkte fra Barcelona her:

Jim Carry sier det så fint i denne videoen her:

Vårt behov for å bli aksepterte kan gjøre oss USYNLIGE i denne verden. Som mange andre var Jim Carrey bekymret for å gå ut i verden å gjøre noe større enn seg selv, helt til noen som var smartere enn han selv fikk han til å innse at det ikke er noe større enn han selv. Han sier «Ikke la noe stå i veien for det LYSET som skinner gjennom deg. Ta RISIKOEN og våg å bli sett for den du er i all din GLORY. Øynene våre er ikke bare et fotoapperat som forteller hva som skjer, det er også prosjektoren som lager en annen historier over bildet vi ser fremfor oss hele tiden.

Frykt styrer det manuset og arbeidstittelen er «Jeg vil aldri være nok!. Hele livet bekymrer vi oss for fremtiden. Men det som egentlig betyr noe er det øyeblikket her og de valgene vi tar i dette øyeblikket er basert på enten FRYKT eller KJÆRLIGHET

Så er det mange av oss som tar valg ut fra FRYKT eller ut fra hva som er praktisk. Det vi virkelig ønsker oss virker utenfor rekkevidde og latterlige å forvente, så vi våger ikke spørre universet om det.

Jeg forstod en natt i LA at hensikten med litt liv var ikke å basere livet på bekyrmringer som jeg hadde lært av min far. Jeg gjorde noe som fikk mennesker til å prestere sitt beste, hvor enn jeg får.

Så hvordan vi du serve verden? Hva trener verden som ditt TALENT kan gi? DET ER ALT DU TRENGER Å FINNE UT AV

Jeg kan fortelle deg fra erfaring at den effekten du har på andre er det mest verdifulle som finnes. Vi kan gjøre feil eller ikke, så vi kan likegodt gjør det vi elsker. Slapp av og drøm, se for deg et godt liv

Så nå forstår du kanskje litt av hvorfor jeg kjente på bobler i magen over å stå der alene en varm oktoberdag for noen år siden ved Hollywoodskiltet og tenke på Jim Carry og valget mellom frykt eller kjærlighet. Jeg kjente på håpet, kjærligheten og at jeg var klar til å ta risikoen og våge å bli sett for den jeg er. Etter det har jeg realisert utallige ønsker og valgt å lytte til hjertet og ikke frykten og bekymringene i mine valg. Manuset med arbeidstittelen «Jeg vil aldri være nok» og bekymringene kan fremdeles komme frem, men i valg vet jeg at hjertet alltid forteller sannheten.

Hvis du er klar til å serve verden med ditt talent, lytte til hjerte og gå for dine drømmer, så vil jeg ta deg med «bak teppet» på webinaret her: og avsløre hvordan jeg selv har gått fra

  • behovet om å bli aksepter og latt frykten for hva andre vil si stoppe meg til nå å våge å være synlig med den jeg er og det som er mitt talent (og jeg vil avsløre hvordan du kan gjøre det samme)
  • å stå i veien for meg selv og nedvurdere meg selv og den jeg egentlig er til å nå våge å stå frem som meg, å være den jeg egentlig er (det har ikke alltid vært like lett og jeg har gått mange omveier, jeg vil gjerne dele snarveine med deg)
  • la frykt styre manuset med arbeidstittelen «jeg vil aldri være nok! og bekymre meg for fremtiden til nå å lytte til hjerte og ta valg som er i harmoni med det hjertet forteller (det er stor forskjell på å ta valg fra frykt og fra kjærlighet, det gir to helt forskjellige live, jeg vil dele hvordan jeg skiftet og hvordan du kan gjøre det samme)
  • la meg stoppe av frykten for å gjøre feil til nå se på feil som feedback til å justere kursen

«The best wayto predict the future is to create it» Abraham Lincon

Er du klar til å serve verden med ditt talent, lytte til hjertet og gå for dinedrømmer? Da gleder jeg meg til å ta deg med «bak teppet» og dele mine erfaringer og beste tips på mitt GRATIS webinar direkte fra Barcelona her:

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..