Det har forandret hele livet mitt faktisk

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jeg har fått en sånn enorm forandring i livet mitt. Jeg har vært syk i mange år. Jeg har vært så heldig å få en progresjon i hverdagen min som har tatt meg mange hakk opp. Sikkert en 7-8 hakk opp på en skala fra 1 -10

 

Jeg husker forandringen fra da vi begynte til i dag som et stort kvantesprang for oss alle sammen.

Vi kom første gang ganske forsiktige og sjenerte og i dag så står alle trygge og stødige i seg selv. Veldig stor forandring har skjedd oss alle sammen

 

Bare lykke, lykke, lykke. Det er så utrolig den reisen jeg har fått være med på.

Jeg hadde et veldig ønske da jeg startet på Coach Mentor Utdannelsen om å kunne reise mere. Og det var det mange som mente ikke var mulig. Men ved hjelp av teknikker jeg har lært på kurset har jeg faktisk fått til å reise ganske mye. Bare helg på helg på helg har vært reising. Hele sommeren blir reising til Thailand, til Bangkok Hua Hin og så når vi kommer tilbake til Norge, skal vi reise til Nord-Norge i 14 dager. Så når vi kommer hjem derifra snur vi bare i døren før vi reiser til Legoland en tur. Når vi kommer hjem derifra er det bare en dag til skolen begynner for sønnen min.

 

Coaching synes jeg er kjempebra.

Og jeg falt veldig for din måte å gjøre det på hvor du blant annet sier at handling gir forvandling. Og det så jeg jo i hverdagen når jeg brukte det. Jeg får også beskjed av venner og familie at «nå coacher du» i min væremåte og det syns de bare er fint. Jeg syns dette er kjempegøy.

Det har vært kjempefint å ha May Bente som coach og mentor. Det var litt skremmende i begynnelsen, for du var veldig direkte og kunne sette folk litt på plass, men jeg lite det også veldig godt for du gav deg ikke du fant, hvis vi kom med bortforklaringer om at du må høre på det for slik er det, så klarte du å komme inn på andre måter å stikke hull på en byll og åpenbare ting for oss som vi ikke så.

Hvis dere lurer på om dere skal være med på Coach Mentor Utdannelsen, så ikke nøl. Jeg er uføretrygdet og hadde ikke penger, men jeg hadde så lyst å være med på denne utdannelsen og jeg bare så for meg at det kom til å skje en stor endring og jeg visste det i hjertet mitt Det ble en mulighet og det åpnet seg dører og det vil det gjøre for deg og. Jeg føler at jeg har så stort utbytte av å lære ting fra May Bente.

Det har forandret hele livet mitt faktisk

Hvis du er klar til en stor oppgradering i ditt liv, hvis du er lei av å vente å sette deg selv og ditt liv på vent har du en helt unik sjanse akkurat nå. Vi er i ferd med å ta opp nye deltakere til Coach Mentor Utdannelsen som starter opp 30 oktober på Bryne og 31 oktober i Oslo. Du kan sikre deg det samme kvantesprang som Inger og resten av de tidligere deltakerner her 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..