Livet mitt har endret seg totalt

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Gunn forteller om hva hun har fått ut av å delta på Coach Mentor Utdannelsen

Hun sier at da hun søkte om å bli med på utdannelsen så var hun frytelig sliten. Hun sier «Jeg er terapaut og hadde masse klienter og en del andre oppgaver som jeg må ta meg av. Det tappet meg masse for krefter. Jeg hadde eldre foreldre og følte meg skikkelig i en tidsklemme. Det har jeg lært mye om og nå skjønner jeg hvorfor jeg ble så sliten. Det var fordi jeg trodde jeg skulle fikse alle sammen. Jeg skjønte ikke at de andre hadde ansvar for seg selv.

Jeg følte det var mitt ansvar at alle andre skulle ha det bra. Det jeg har lært nå er at det er det faktisk ikke. Jeg kan hjelpe dem til å hjelpe seg selv, støtte dem på veien, men det er deres ansvar på veien at de skal ha et bra.

Jeg er ikke noe søppelbøtte lenger. Med Coach Mentor Utdannelsen har jeg lært å coache dem og stille spørsmål og vise forståelse. Coaching er et fantastisk verktøy. Istedet for at jeg skal si slik og slik bør du gjøre og den og den bør du snakke med og gjøre det, så stiller jeg spørsmål.

Det gjør at jeg ikke tapper av min energi. Det er mye mer selvtilfredsstillende for den andre parten å finneløsninger selv, det blir en positivt dominieffekt.

Det føles annerledes nå som jeg kan coache på den måten. Jeg har mye mer energi for ting tar meg ikke. Om det er noe jeg skal hjelpe til med, nære  familie, venner eller klienter så går jeg ikke inn i deres drama og blir derfor ikke tappet på samme måte. Det vil si at jeg er ikke sliten.

 

Jeg har mye mer overskudd og glede i livet igjen.

Du May-Bente har gått foran meg og vist veien og fått lokket frem en del ting i meg som har ført til at jeg har fått en forståelse for hvorfor jeg har reagert som jeg har gjort tidigere. Jeg ser det mye klarere og da kan jeg gjøre noe med det. Jeg kan ikke gjøre noe med det jeg ikke forstår selv.

Jeg har lært så mye av å se hvordan du coacher de andre. Jeg kjente meg igjen i mye, så jeg fikk svar på veldig mye som de fikk coaching på. Jeg er mer på plass i meg selv. Jeg vet inni meg at jeg er meg og jeg er bra nok slik jeg er.

Hele de her 9 månedene har vært fullstappa med læring fordi jeg også har vært villig til forandring. Jeg kan ikke trekke ut noe. Jeg vet bare at jeg har taklet ting så bra. Jeg har hatt en fallulykke og mistet pappaen min underveis i utdanningen, Det at jeg har gått på utdanningen har gjort at jeg har kunnet takle detpå en mye bedre måte, til og med da jeg falt ned trappa. Jeg aksepterte det på en annen måte. Jeg begynte ikke på tankedramaet, men var tilstede rett og slett.

Livet mitt har endret seg totalt

Du kan lese mer om Coach Mentor Utdannelsen som forandret Gunn`s liv totalt her: 

Hvis du også er klar for noen forandringer i ditt liv, hvis du drømmer om et liv med mer OVERSKUDD, GLEDE og FRIHET 

Så kan du komme i gang i dag ved å laste ned en helt NY e-bok som gir deg 3 enkle steg til mer OVERSKUDD, GLEDE og FRIHET. Du finner e-boken her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..