Hvis vi fortsetter å gjøre det vi alltid har gjort…..

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Hvis vi fortsetter å gjøre det vi alltid har gjort fortsetter vi å få de samme resultatene som vi alltid har fått. Jeg har laget 3 gratis videoer hvor hvor jeg guider deg gjennom steg for steg fra der du er nå til der du ønsker å være. Her er et lite utdrag av video 3, som nettopp har kommet opp

Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra mennesker som takker for de to forrige videoene og er super takknemlige for all læringen og de gode tipsene, redskapene og verkøtyene jeg har delt med dem i video 1 og 2.
Hvis du ikke har fått sett de to første gratis videoene finner du dem her:
  • Video 1 Formelen til å realisere det du ønsker deg
  • Video 2 Oppdag hva som stopper deg og lær å fjerne det
I dag er video 3 klar. Her forteller jeg hvorfor handling ikke alltid gir den forvandlingen man ønsker. Når vi handler fra en lav følelsesmessig vibrasjon (på den nederste del av følelsesskalaen som jeg snakker om i boken Lykkekoden) så gir det resultater som er et følelsesmessig match med disse følelsene. I video 3 viser jeg deg hvordan du kan være et følelsesmessig match til det du ønsker deg. Du finner videoen her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..