Det har gitt meg et helt nytt liv

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I dag på bloggen møter du Inger, som har deltatt på Coach Mentor Utdannelsen. Du får høre hva hun har fått ut av å delta på utdannelsen

Det er rørende å høre hvordan Inger før hun begynte følte at hun hadde mistet seg selv. For meg som utdanningsleder er det rørende å høre henne fortelle hvordan hun nå lytter til seg selv, hva hun vil og hva som er rett for henne. Jeg har fulgt henne i prosessen og sett hvilken indre transformasjon som har skjedd med henne. Det å høre henne fortelle at hun nå føler at hun LEVER er stort.

Hun forteller at hun tidligere var stresset, lei, utslitt, utmattet og hadde ingen energi. Mens hun nå er full av energi fordi hun har begynt å lytte til seg selv. I den prosessen har hun hatt god nytte av coaching som metode. Hun sier selv at coaching er en metode som gjør at du får en annen måte å tenke på. At hun nå tenker på en helt annen måte enn før hun begynte på utdannelsen

Hun bruker coaching både på jobben og privat og opplever å komme myemer innpå folk. Hun er ikke alene om å fortelle at hun har fått et helt nytt liv etter de 9 månedene som Coach Mentor Utdannelsen varer. Det er en transformerende utdannelse som løfter deltakerne til et helt nytt nivå.

Inger forteller at hun har fått et helt nytt liv slik hun håpte da hun begynte på utdannelsen. Hun sier at hun tenkte før hun begynte på utdannelsen at i juni så skulle livet være helt annerledes. Og etter de 9 månedene «så er livet helt annerledes og det føles HELT FANTASTISK»

Hvis du også er klar for å løfte ditt liv starter utdannelsen, som dette året har 5 års jubileum opp i 30 oktober 2017 på Bryne og 31 oktober 2017 i Oslo. Du kan lese mer her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..