Jeg sitter ofte med tårer i øynene

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jeg sitter ofte med tårer i øynene når jeg hører hvordan deltakerne på mine Coach Mentor Utdannelse har skapt store forandringer i sine liv. Det rører meg dypt hver gang noen av dem deler sine små og større livsforvandlinger. Det skjer hver gang vi møtes på utdannelsen og innimellom deler de sine forandringer i vår lukkede gruppe på facebook. Jeg er så ydmyk og takknemlig for å ha skapt dette rommet og denne utdanningen som hjelper mennesker å forandre livet og leve ut drømmene sine. For den kan bare noe den utdanningen.

Forandring skjer ikke fordi vi med viljen bestemmer oss for å gjøre noe annet. Du har sikkert prøvd det, satt deg mål og gått et steg mot målet og to tilbake. Det virker kanskje der og da, men du får ikke den dype forandringen som varer. Hva er det da som skal til for å få den dype forandringen som varer?

Det jeg ser virker på mine deltakere er delinger, når jeg deler mine sårbarheter, mine erfaringer som veldig ofte er relatert til deres utfodringer og deler med dem hvordan det var for meg og hva jeg gjorde for å løse det i mitt liv, så skjer det en indre gjenkjennelse i deltakerne. De «ser» noe annet, noe nytt. Det skjer en endring innenfra som gjør at de går ut og gjør noe annet. Ikke fordi jeg har sagt at de skal, eller fordi de har satt seg et mål, men fordi de ser noe annet. Bevisstheten deres har endret seg og da gir det ikke mening å fortsette å gjøre det de har gjort før.

«du snur meg på et blunk i riktig vinkel. Når du snakker om det så er det som om du er inne i brystet mitt, du snakker inn dit jeg blir varm det er som brystet står i brann, det er bare helt magisk»

Det er derfor at deltakerne på Coach Mentor Utdannelsen sier at utdannelsen har gitt dem et nytt liv. For livet blir ikke det samme etterpå. Når vi får disse dype indre erkjennelsene og a-ha opplevelsene heves vårt bevissthetsnivå og vi ser annerledes på livet. Vi tenker nye og mer høytvibrerende tanker og det gir nye høytvibrerende opplevelser.

Jeg er så glad for å kunne skape dette rommet hvor det er trygt å dele, hvor ingen utfordringer er for store eller små dette rommet hvor vi coacher hverandre til å få frem det beste i oss selv og andre.

«Du May Bente klarer med bare et par spørsmål hjelpe meg å finne løsning på noe jeg har grublet på og strevd for å finne ut av i åresvis»

Kunnskap og viten er viktig, så vi har en del teori og et omfattende kompendium på flere hundre sider til sammen. Det er til støtte, inspirasjon og repitisjon. Men viten uten forståelse, det å ha en masse kunnskape hjelper ikke hvis vi ikke klarer å lander det i vårt system, da blir det bare teori. For å kunne omsette det i praksis trenger vi å lande kunnskapen i cellene og walk the talk

Det er det som gjør at deltakerne på Coach Mentor Utdannelsen får så store forandringer, de lærer å walk the talk. Det er det som gjør at de går ut og forandrer sitt liv, sine omgivelser og fortsetter å løfte mennesker enten profesjonelt eller i sine omgivelser.

Jeg kan ikke tenke meg en bedre jobb. Det føles ikke som en jobb, det føles som en gave. Du kan lese mer om utdannelsen her: www.maybente.no/utdannelse

Life Coach Utdannelse

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..