Adventskalender til deg

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I morgen er det første advent. Mange har laget klar (eller holder på å lage klar) adventskalender. Jeg har laget flere adventskalendere dette året. Pakkekalenderen til mine døtre var klar for flere uker siden, så nå har jeg kost meg med å lage kalandere med små oppmerksomheter og gode ord til mennesker jeg setter pris på. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å dele disse.

Det har også gitt meg inspirasjon til å lage en julekalender til deg. Det er flere som «bruker meg» til å heve sin vibrasjon hver dag. Det vil si at de lytter til mine videoer hver morgen for å komme inn i en feelgood tilstand. Jeg syns det er fantastisk å kunne ha en sånn påvirkning på andre. Jeg er så glad for at noen kan bruke meg på den måten. De sier det gir en god start på dagen og at at det gjør at de kan holde seg i enhøy vibrasjon resten av dagen. Det syns jeg er fantastisk kjekt å høre. Jeg er veldig glad for at jeg kan være til hjelp på den måten.

Mitt mål og grunnen til at jeg gjør det jeg gjør er fordi jeg elsker å inspirere og løfte mennesker. Det gir meg så mye energi og glede og se hvordan innsikter og a-ha opplevelser lander når jeg underviser og har kurs og utdanning for mine kursdeltakere. Jeg har derfor satt meg ned og laget en adventskalender til deg. Jeg har laget små videosnutter som jeg vil dele med deg hver dag i desember. Den første kommer 1.desember som er allerede i morgen.

Alle videoene vil bli lagt ut på en lukket gruppe på facebook. Hver video er på noen minutter og har som intensjon å inspirer, løfte og hjelpe deg å holde deg i en høy vibe også i denne førjulstiden.

Du finner videoene inne i denne gruppen her:  

Gleder meg til å inspirer og løfte deg hver dag i desember. Du finner alle 24 videoene her: https://www.facebook.com/groups/1986744584940043/

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..