Skap de resultatene du ønsker og vær den du egentlig er

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Vi fødes som unike fantastiske individ med et stort potensiale. Vi kommer til verden med en essens og noen ressurser som er unike for oss. Likevel er det bare de færreste av oss som vokser opp i et miljø hvor det legges tilrette for at vi kan være den vi egentlig er.

De fleste som har vokst opp her i vesten har blitt formet av omgivelsene, foreldre, lærere, skolen samfunnet til å tilpasse seg og justere seg etter hva andre forventer og mener. På mange måte blir det som en leirklump som har et fantastisk potensiale, men det ser man ikke. Istedet har man noen tanker og forestillinger om hvordan man tenker at dette barnet bør oppføre seg, hva som vil være bra for vedkommende ut fra egen erfaring.

Det snakker jeg om dagens video her:

Du finner denne videoen og en rekke andre inne på facebookgruppen her:

Hvis du vil se flere lignende videoer finner du masse inspirasjon inne på facebookgruppen her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..